Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Járványügyi szempontból a...

Járványügyi szempontból a pékáruk vásárlása mennyire kockázatos?

Figyelt kérdés
Valaki megsüti. (A sütés alatt igaz elpusztul minden) de utána elpakolják, szállítják, megint pakolják a boltban, majd kipakolják a pultokra és ott egész nap a vevők mellettük sétálnak, olyat is láttam, hogy valaki kézzel összefogdosta majd nem vette meg. A saját munakhelyemből meg az ABC személyzetéből itélve valószínű nem maszkban és kesztyűben történik a szállítás/pakolás. Ti mit és hol vásároltok most? Vagy meghúztok egy határt és nem foglalkoztok ezzel ilyen színten? Csak értelmes válaszokat várnék, csak a kérdésre!

2020. nov. 2. 11:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, hűha, fél óra/20 perc, míg elkészíted, utána pihentetni hagyod, és beteszed utána a sütőbe, tényleg "sok" időt elvesz. Míg sül a kenyér, a gyerekekkel is lehet foglalkozni.

Kifogás hátán kifogás. Nem akarásnak nyögés a vége, ahogy szokták mondani.

De arra van időd, hogy itt ilyen kérdést kiírj és ilyenekkel foglalkozz. Nem jobb lenne ezt az időt is a gyerekekre fordítani? Minden gyk-zol egyébként? Ez a gyerekeidtől veszi el az időt!

2020. nov. 2. 13:49
 12/25 A kérdező kommentje:

"Kedves" 11. Eldönthetem felnőtt emberként mit csinálok, vagy te óhajtod megmondani?

Mellesleg egy kicsike grillsütőnk van. Sütöttem már benne kenyeret. Elfogyott egy vacsora alatt. De majd egész este mellette állok, csak mert szerinted ez a helyes. 🙈

2020. nov. 2. 14:03
 13/25 anonim ***** válasza:
65%

Csupán azért kérdeztem, mivel sütőben lehet kenyeret sütni és neked csak kifogás a gyerek, miközben itt gyk-zol. Ez is ugyanúgy elveszi az idődet a gyerektől.

Szóval, bocsi, de nem vagy hiteles ember.

2020. nov. 2. 14:14
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
Én már járvány előtt is elkezdtem sütni itthon a kenyeret, pékárut, mert sokan összefogdossák a koszos kezükkel és visszarakják ha nem tetszik nekik, ha éppen nincs idő sütni, akkor csomagoltat veszek amit mindig megpirítok evés előtt.
2020. nov. 2. 14:18
 15/25 A kérdező kommentje:
Hát pont a TE véleményedre voltam kíváncsi, majd még magyarazkodni fogok egy elmebetegnek, nem hiszem el, hogy egy ilyen kérdesbe bele lehetett kötni! Keress magadnak pszichológust azt javaslom.
2020. nov. 2. 14:20
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
Nekünk ne a járvány okozta a pékáru vásárlásának mellőzését. Évek óta saját, kovászolt kenyeret eszünk. Ha jót akarsz a gyerekeidnek, te is áttérsz arra. Macerás, de megéri a boltban kapható kenyérnek látszó tárgyak helyett ezt fogyasztani.
2020. nov. 3. 14:01
 17/25 A kérdező kommentje:
Rosszat akarok a gyerekeimnek és bolti kenyeret fognak enni.....pont. Tudom én vagyok ezért a legrosszabb anya a világon, gyereket sem kellett volna szülöm ha még kenyeret sem vagyok képes sütni nekik, és van pofám még ide is kiirni 2 sort pedig közben kenyeret is dagaszthatnék. Vasárnap majd könnyek között meggyónom a templomban, bár tudom, hogy erre nincs bocsánat.
2020. nov. 3. 16:02
 18/25 anonim ***** válasza:

Hátrább az agarakkal, kérdező. Tedd félre a cinizmust. A legnagyobb jóindulattal mondtam, amit mondtam. Ha körülnézel a környezetedben, láthatod, hogy járványszerű gyorsasággal terjednek az allergiás, mentális, és autoimmun betegségek, ami mind ugyanarra, a felborult bélflórára, valamint az áteresztő bél szindrómára vezethető vissza. De akinek jelenleg nincs tünete, az sem jár jobban, előbb-utóbb nála is manifesztálódik a dolog, (legtöbbször valamilyen távoli, beazonosíthatatlan panaszként) és a dokik ugyanúgy széttárják majd a karjukat, mint az én esetemben több mint 40 éven keresztül. Amiről beszélek, 5 éve ismert, de még a British Medical Journal is azt mondja, hogy egy új ismeretnek 17 év szükséges, hogy bekerüljön az orvosi protokollba. Emberi számítás szerint tehát még egy tucat év kell hogy valamerre mozduljon az ügy. Addig vígan eszi a jó nép az élesztős kenyeret, az A1-es tejet, és az egyéb műkajákat, teljes meggyőződéssel, hogy ő hú, de egészségesen él. Szóval még kb 12 esztendeig nincs hátországunk, és nekünk magunknak kell felkutatni a bölcsek kövét.

Természetesen nem kell rám hallgatnod. De ha beüt a krach, itt megtalálsz. 7 éve fordulok elő ezen az oldalon, 7 éve minden válaszom fölött ott virít a nevem s így lest ezután is.

2020. nov. 4. 15:51
 19/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, párom dolgozott a Tesco-ban és ott a pékes kollégája mondta, hogy a termékekben liszt is van benne, tehát jó nagy része nem emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagokból készül.

Nem kell itt mártírkodni és eljátszani a hattyúk halálát.

De vedd tudomásul, hogy a bolti kenyerek többsége hulladék és csak az egészségedet károsítják.

Kérlek az én válaszomat se vedd támadásnak, csupán tényeket közöltem én is.

2020. nov. 4. 16:04
 20/25 A kérdező kommentje:
Miquel már csak te hiányoztál ide :D édes drága nagyapán 92 éves. Egész éltében bolti kenyeret evett. Köszöni szépen jó van, az emesztése is jó van. Sajnos az életet ő sem fogja túlélni. Aki nem tudná esetleg feldolgozni, hogy a családi életünket nem íranyíthatja az javaslom keressen szakmai segítset. Aki mégegy választ ír ide kenyérsütés témában az fix, hogy kényszerbeteg.
2020. nov. 4. 16:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!