Barack20 kérdése:
Holnap lesz a PCR azaz a covid-19 tesztem,házhoz jönnek és mire számítsak?
Figyelt kérdés
Telefonban nem sok mindent közöltek velem, és nem is találtam sok információt róla hogy hogy zajlik egy ilyen dolog. Akinek volt már benne része, tudna segíteni nekem? Köszönet.2020. okt. 27. 16:05
12/18 anonim válasza:
Én önként mentem magán PCR tesztre mert már 3 hete beteg voltam. Paráztam, ráadásul 3 hét konstans orrfújás után mentem. Nem állítom, hogy életem legjobb élménye volt, de baromira gyorsan megvolt, tüsszentettem egyet utána, és ennyi. Még 5 percig furi volt az orrom, aztán el is felejtettem.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a megnyugtató írásokat. Hálás vagyok mindenkinek!❤️
2020. okt. 27. 22:20
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést, írni is akartam, megvolt a teszt, 5 nap múlva lett eredmény, hálistennek negatív lett.😊 Erős gyanú van rá hogy tüdőgyulladásom volt, mára már semmi bajom nincsen😊 mondjuk az elég érdekes hogy a barátom is elkapta valahogyan tőlem, pedig nem ivott utánam, és nem volt köztünk csók stb, megvolt köztünk tartva addig a távolság 🤷🏼♀️
2020. nov. 5. 20:29
17/18 anonim válasza:
örülök neked :) én pozitív lettem, még sajnos fenn állnak a tüneteim is :/
18/18 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon sajnálom!!! Jobbulást neked! Mindképp írj majd hogy hogyan vagy!❤️
2020. nov. 5. 22:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!