Ha már most szűk 50-en halottja van egy nap alatt a koronavírusnak, mennyi lesz még a tetőzésig?
Kicsit kezdenek eldurvulni a halálozási arányok. Tegnap is rekordmagas halálozás volt, erre ma 10-el meg lett döntve.
Hányan fognak így meghalni mire eljön a tetőzés?
Őszintén, én ebből nem tudom mennyi az a szám, aki valóban ez miatt halt meg. Ismerős mesélte, hogy meghalt a rokona, a kórházba pedig kérték a családot, hagy írják már rá a lapjára hogy a COVID miatt halt meg.:)
Pénzt kap érte a kórház..
#4: a kórházak nem kapnak plusz pénzt a covid-os halottak miatt (ez amúgy is egy román hír volt, de ott is cáfolták).
Nem elvégzett kezeléseket valóban szívesen elszámoltak régebben, mert az elvégzett kezelések után kapják a finanszírozást - ezért találták ki azt a rendszert, hogy mindenki rá tudjon nézni a betegútjára, és ott ha ilyen, el nem végzett kezelést talál, jelenteni is tudja. Azóta már ezt sem csinálják.
Egyre több, mivel az új protokoll szerint akinek már volt pozitív covid tesztje, az már másban nem halhat meg. 0:45-nél mondja Cilike:
Most már érted, miért lesz a koronavírusban elhunytak száma egyre magasabb? Mert e szerint ha jövőre meghalnál autóbalesetben, de most éppen tünetmentesen pozitívra teszteltek, akkor te is koronavírusban fogsz meghalni, hiszen ettől kezdve másban már nem tudsz.
#8 Mert már rájöttek erre sokan aztán nem tudták tovább titkolni így elmondták, hogy is működik ez valójában.
De a lényegen nem változtat, akkor is a mi statisztikánkat rontják azzal, hogy a koronások közé írják.
#4 tedd már a szívedre a kezed, hogy valóban "ismerős" mondta, nem pedig olvastad a facebook-agytrösztáradatban.. Nekem nem kell válaszolnod, csak magadnak, és kérdezd meg azt is magadtól, hogy ez most jól esett?
A kórházak nem kapnak pénzt ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!