Másoknál is konfliktushoz vezet, hogy egyikük jobban vigyázna a koronavírus miatt míg a másikuk meg nem foglalkozik vele?
Párom nem igazán foglalkozik a vírussal, legalábbis olyan értelemben hogy ugyanúgy eljár meginni valamit a haverokkal, elmennek étterembe.
Az az igazság, hogy nemrég voltunk is étteremben ami konkrétan tömve volt, és ma megint ugyanoda menne a családja, viszont én inkább lemondtam.
Sajnos megint egyre több emiatt köztünk a konfliktus.
Nem veszekszünk ezen, nem hibáztatom a párom, csak tehetetlennek érzem magam, hogy hiába vigyáznék, ha ő nem.
Én félek, hogy elkapok valamit, mert nekem nagyon nem mindegy.
(szüleimet sem szeretném megfertőzni valamivel és a munkahelyemről sem nagyon szeretnék hiányozni.)
Viszont frusztrál , hogy nem kérhetem arra, hogy most akkor jövő nyárig ne menjen sehova.
Nagyon idegesítő érzés, hogy valahol értelmetlennek tartom, hogy ha lemondok egy programot (pl zsúfolt étterem) miközben tudom, hogy kb tök mindegy, mert ha ő elmegy akkor én úgyis elkapom tőle, ha ő összeszed valamit, max a lelkiismeretem tisztább, hogy én a magam részéről vigyáztam..
Meséljetek ki hogy oldja meg ezeket a helyzeteket?
Ráadásul most jön a hideg idő, még azt sem mondhatom, hogy akkor kiülünk a szabad levegőre stb stb....
Nálunk nincs ilyen probléma, mert nem vagyunk olyan buták, hiszékenyek és agymosottak, mint pl. te. Nem kéne állandóan a híradót, a kamu híreket bújni, kapcsold ki a tv-t, rádiót, internetet.
A párod csinálja jól, a hiba a te készülékedben van.
„Igen, k…rva nagy bajom van a hírekkel. Ugyanis, ha nem tudná a híreket k…rvára manipulálják. Minden egyes hírt. Minden áldott nap a média testületileg megtervez, kizárólag egyetlen cél érdekében, ami a következő: félelemben akarják tartani. …Hogy elmenjen és költse a pénzét olyan dolgokra, amikre talán nincs is szüksége.”
Die Hard 4
Gondolkozz el ez egy picikét. Nem kéne mindent feltétel nélkül elhinni. A szezonális influenzakor is besz..rsz? De most komolyan? Abban több ezer ember hal meg, többen, mint most.
Tessék, íme egy másik kép:
Nem sok értelme van mindent elhinni.
Ki írt olyat, hogy tagadja a vírus létezését?
Te is elhiszed azt, amit a főbb hírportálok írnak? SENKI nem tagadja a vírus létezését!
Akkor magyarázd el, hogy ha a svédeknél nincs eszement intézkedés, nem kényszerítik rájuk Erőszakkal a maszkot, hogy hogy még nem halt ki az ország?
Az intézkedések a probléma, de ezt hányszor kell még elmondani? A magatok fajta hányszori említésből fogja csak felfogni ezt?
És hiába szajkózzátok, hogy a maszkhasználatnak semmilyen káros, negatív hatása sincs, a gyakorlat nem titeket igazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!