Ez létező forgatókönyv lehet a koronavírussal kapcsolatban? Ti mit gondoltok az egészről?
Reméljük nem. Egyre több ember veszi már észre, hogy mekkora átverés ez. Az oltást (ne nevezzük védőoltásnak) meg a lakosság kb. 30%-a fogja csak felvenni, az eddigi felmérések azt mutatják, hogy a többség még akkor sem oltatná magát, ha kötelező lenne. De ha véd, akkor őket megvédi, tehát nem is kell azokat, akik nem akarnak védelmet.
Én inkább a Svéd lefutásból indulnék ki, ott tavasszal elengedték és most szinte alig van fertőzött, nem kell maszk, nincsenek korlátozások, alig van fertőzött. Nálunk most egy lassabb elengedés zajlik korlátozásokkal, tehát év végére akár ki is futhat az egész. A probléma ott kezdődik, hogy ráfoghatják bárkire, és a protokoll szerint mindenkit koronavírusban elhunytnak kell kezelni, aki korábban már volt pozitív valamikor. Emiatt persze a statisztikával majd jól lehet csalni, sok lesz a koronavírus halott, aki persze nem is az, de rémisztgetni lehet és lehet a korlátozásokat tovább fenntartani. De ez már politikai kérdés, és nem is magyar, hanem annál magasabb szintű.
#3-as.. nem úgy látom hogy nem emelkedett volna ott
Másrészt bizonyítva van, hogy újból elkapható, ez pedig kétségbe vonja a nyájimmunitást..
Beismerték, hogy színház az egész covid mizéria:
#6-as ezt nem ismerték be, de aki a politikáról nem gondolja, hogy színház.. nos..
Viszont ha szerinted színház, akkor menj el egy covid kórházba aztán gyere vissza és mond el hogy tetszik az előadás..
A jövő nyár második fele talán már nagyjából normális lesz. De addig szívunk az tuti :(
Oltás legjobb esetben talán tavasszal lesz szerintem.
Bár én nem fogom beadatni, több év kéne mire teljesen megbízhatóan kifejlesztik.
"a lakosság kb. 30%-a fogja csak felvenni"
De addigra egy másik tetemes százalék már (vagy még) attól lesz immunis a vírusra, hogy atesett a megfertozodesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!