Gődényéknek és a járványszkeptikusoknak adott igazat a legrangosabb orvosi tudományos forrás a Lancet, mit gondolsz?
Nagyon komoly forrásról beszélünk, a Lancet engedte ki!!!
A covid-19 nem pandémia hanem szindémia. Nincs értelme a korlátozásoknak. Ugyanakkor nemsoká év vége és ha a svéd modell is ezek szerint igazolja gődényéket a népességfogyással akkor basszus mindenben igazuk volt.
Idézek a korábbi kommentemből: "Az is le van írva, hogy a szindémia
a fertőzés ÉS a civilizációs betegségek együtthatása... Tehát mind a kettő kiváltó okot kezelni kell!" Épp ezt írtam le, hogy NEM azt deklarálja, hanem épp ellenkezőleg-és nem értetted meg!
Mi is történt eddig:többször is ékes példáját nyújtottad a funkcionális analfebétizmusnak. Amikor én felhívtam ezekre az alkalmakra a figyelmet, újra és újra megetetted ugyanezt. Még mindig az történik, hogy ahelyett, hogy magadba szállnál, és megértenéd amit olvasol, engem vádolsz szövegértelmezési gondokkal-miközben minden egyes alkalommal tisztán érthetően elmondtam, hogy mit nem értesz, mit értelmezel rosszul, a vádaidat pedig megcáfoltam.
A kérdés jelentve, amennyiben képtelen vagy normálisan válaszolni!
11.
Á ez már borzasztóan izzadságszagú hidd el és körbe körbe ugyanaz úgyis, szóval szerintem engedd el! Én értem mindkét cikket akkor is ha neked mást esik jól megállapítani rólam, a cikkről, a vírusszkeptikusokról.
arra számítottam, hogy-tovább trollkodsz, úgy, mint eddig
-tovább trollkodsz, de mivel látod, hogy ez nem megy, az eddigi módszered feladod.
Végül is, a 2. bevált...
13.
Örülök, hogy akkor végülis így megnyugodtál. Az egód törékenysége miatt az értelmes vita szóba sem jöhet úgysem, ezt nekem kellett belátnom. :)
Itt csak te hazudsz! Direkt provokalsz es remhirt terjesztesz! Termeszetesen jelentve vagy!😤
Olyanok is meghaltak vilagszerte, akiknek NINCS alapbetegseguk! Fiatalok, gyerekek. Idos de egeszseges is. Itthon is.
Szoval jobb ha meghuzod magad, mert ha valasztanom kell kit apolok a fertozoosztalyon teged vagy egy 70eves nagymamat, teged hagyni foglak szenvedni.
Elvegre szerinted nincs virus.😉
"Olyanok is meghaltak vilagszerte, akiknek NINCS alapbetegseguk"
Jah, volt ilyen eset. Kb három...
16os, te talan a WHO-nal dolgozol, hogy ezt pontosan kimered jelenteni?
Vagy csak Godeny fele virustagado vagy?🤣
Mert en eü. dolgozo vagyok es csak itthon tobb, mint 3 alapbetegseggel NEM rendelkezo ember halt bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!