Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Gődényéknek és a járványszkept...

Gődényéknek és a járványszkeptikusoknak adott igazat a legrangosabb orvosi tudományos forrás a Lancet, mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Nagyon komoly forrásról beszélünk, a Lancet engedte ki!!!

[link]

A covid-19 nem pandémia hanem szindémia. Nincs értelme a korlátozásoknak. Ugyanakkor nemsoká év vége és ha a svéd modell is ezek szerint igazolja gődényéket a népességfogyással akkor basszus mindenben igazuk volt.

2020. okt. 4. 17:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%

Idézek a korábbi kommentemből: "Az is le van írva, hogy a szindémia

a fertőzés ÉS a civilizációs betegségek együtthatása... Tehát mind a kettő kiváltó okot kezelni kell!" Épp ezt írtam le, hogy NEM azt deklarálja, hanem épp ellenkezőleg-és nem értetted meg!

Mi is történt eddig:többször is ékes példáját nyújtottad a funkcionális analfebétizmusnak. Amikor én felhívtam ezekre az alkalmakra a figyelmet, újra és újra megetetted ugyanezt. Még mindig az történik, hogy ahelyett, hogy magadba szállnál, és megértenéd amit olvasol, engem vádolsz szövegértelmezési gondokkal-miközben minden egyes alkalommal tisztán érthetően elmondtam, hogy mit nem értesz, mit értelmezel rosszul, a vádaidat pedig megcáfoltam.

A kérdés jelentve, amennyiben képtelen vagy normálisan válaszolni!

2020. okt. 4. 18:46
 12/30 A kérdező kommentje:

11.

Á ez már borzasztóan izzadságszagú hidd el és körbe körbe ugyanaz úgyis, szóval szerintem engedd el! Én értem mindkét cikket akkor is ha neked mást esik jól megállapítani rólam, a cikkről, a vírusszkeptikusokról.

2020. okt. 4. 18:57
 13/30 anonim ***** válasza:
61%

arra számítottam, hogy-tovább trollkodsz, úgy, mint eddig

-tovább trollkodsz, de mivel látod, hogy ez nem megy, az eddigi módszered feladod.

Végül is, a 2. bevált...

2020. okt. 4. 19:08
 14/30 A kérdező kommentje:

13.

Örülök, hogy akkor végülis így megnyugodtál. Az egód törékenysége miatt az értelmes vita szóba sem jöhet úgysem, ezt nekem kellett belátnom. :)

2020. okt. 4. 19:16
 15/30 anonim ***** válasza:
54%

Itt csak te hazudsz! Direkt provokalsz es remhirt terjesztesz! Termeszetesen jelentve vagy!😤

Olyanok is meghaltak vilagszerte, akiknek NINCS alapbetegseguk! Fiatalok, gyerekek. Idos de egeszseges is. Itthon is.

Szoval jobb ha meghuzod magad, mert ha valasztanom kell kit apolok a fertozoosztalyon teged vagy egy 70eves nagymamat, teged hagyni foglak szenvedni.

Elvegre szerinted nincs virus.😉

2020. okt. 4. 20:19
 16/30 anonim ***** válasza:
15%

"Olyanok is meghaltak vilagszerte, akiknek NINCS alapbetegseguk"

Jah, volt ilyen eset. Kb három...

2020. okt. 4. 20:21
 17/30 anonim ***** válasza:
52%

16os, te talan a WHO-nal dolgozol, hogy ezt pontosan kimered jelenteni?

Vagy csak Godeny fele virustagado vagy?🤣

Mert en eü. dolgozo vagyok es csak itthon tobb, mint 3 alapbetegseggel NEM rendelkezo ember halt bele.

2020. okt. 4. 21:04
 18/30 anonim ***** válasza:
48%

17 kamuzol megint

[link]

2020. okt. 4. 21:08
 19/30 anonim ***** válasza:
Még ha igaza is lenne 16-nak: kb. ma már kevesebben vannak azok, akiknek nincs valamilyen krónikus betegsége, mint akiknek van.
2020. okt. 4. 21:08
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
19 ezt gondold azért át mégegyszer
2020. okt. 4. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!