Szedhetek probiotikumot orvosi ajánlás nélkül?
Figyelt kérdés
Szóval azvan, hogy Candida gombára van gyanúm (fehér lepedékes nyelv, gyakori szellentés és még elég sok tünet is eggyezik) de voltam orvosnál ahol vettek vért, de nem igazán mondott rá semmit.. Szóval kis utánaolvasás után úgy döntöttem, hogy elkezdek változtatni az életmódomon azaz cukrot próbálom mellózni illetve a pékárukat is. Azt olvastam, hogy a probiotikum még segíthet a helyzetemen és abban nem vagyok biztos, hogy szedhetem-e mindenféle orvosi jóváhagyás nélkül? Joghurtokat illetve tejes dolgokat se nagyon ehetek a candida miatt szóval a joghurtos probiotikum is kilőve, marad a kapszulás. Előre is köszönöm!2020. máj. 31. 20:53
1/1 anonim válasza:
Abszolút szedhetsz!
Itt van leírva részletesen, a Magyar Dietetikosok Országos Szövetsége által: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!