Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Észrevettétek,ha nem szexeltek...

Feco8888 kérdése:

Észrevettétek,ha nem szexeltek/maszturbáltok akkor jobb a koncentráció képességetek nem vagytok annyira fáradtak ?

Figyelt kérdés

Hány naponta szoktál maszturbálni?

Magasabb tesztoszteronnal több mindenre vagyok képes.?!%

2020. szept. 21. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem ellenkezőleg inkább.
2020. szept. 21. 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:
20%

Igen, a szex és a maszturbáció levertséget okoz, még a következő nap is.

Vannak olyan sportok és csapatok ahol kifejezetten tilos bármilyen szexuális tevékenység a verseny előtti pár napban.

2020. szept. 21. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
2-es válasza igaz. Én atléta voltam, és az egyesületünk kőbe vésett törvénye volt a versenyek előtt sexmentesség.
2020. szept. 21. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez így van! Sok sportágban tilos a megmérettetés előtt 24 órával szexelni, meg maszturbálni!

Nem véletlenül találták fel a tesztoszteron fokozókat sem! Ha magas a tesztoszteron szinted, jobb lesza fizikai - és a szellemi teljesítményed is!

2020. szept. 21. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Aki kevesebbet szexel/maszturbál (nőként, férfiként egyaránt), annak magasabb a tesztoszteron szintje azoknál, akik csináljak?
2020. szept. 21. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, fizikai sportban lehet ennek értelme. Ellenben ha nincs szex akkor túlzottan kuszák a gondolataim és ha olyan munkát kell végezni, ami agymunka és koncentrálni kell az nehezebben megy. A másik, hogy szex hiányában nem alszok túl jól, ami miatt szintén fáradt leszek másnap agyilag.
2020. szept. 21. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!