Tarkóból eredő fejfájás, oka és kezelése?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és rengeteg időt töltök ülve, általában nagyon helytelen pozicióban,de manapság próbálok javítani rajta, viszont ez nem szűnteti meg a gyakor fejfájásomat,ami általában a fejem minden részére kihat. Mindennap végzek pár fejkörzést esetleg nyújtás oldalra, nem segít semmin sem. Izom/görcs lazító krémmel is szoktam kenni az általában segít,de nem oldja meg teljesen a problémát. Bármi tipp,tanács esetleg? (Ha jól aki sokat ül annak előjönnek ezek a problémák,de ilyen 25-30 éves korban és nem 16 évesen)2020. aug. 29. 16:58
1/5 anonim válasza:
A tarkónál lévő fejfájás oka a magas vérnyomás. Mielőtt elméleteket állítanál fel, előbb méresd meg, és mondd el ezt az orvosnak.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. aug. 29. 17:49
4/5 anonim válasza:
Ma hajnalban pokoli tarkófájásom volt, a vérnyomásom 109/74 középkorúan. Nem mindig ez áll a háttérben.
5/5 anonim válasza:
Nekem az a tanácsom, hogy minden órában igyál meg egy nagyobb pohár vizet meg ha nem is vagy szomjas.
Meg annyi hogy 2-3óránként szert menj el sétálni egy 10-15 percet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!