Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tarkóból eredő fejfájás, oka...

Tarkóból eredő fejfájás, oka és kezelése?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és rengeteg időt töltök ülve, általában nagyon helytelen pozicióban,de manapság próbálok javítani rajta, viszont ez nem szűnteti meg a gyakor fejfájásomat,ami általában a fejem minden részére kihat. Mindennap végzek pár fejkörzést esetleg nyújtás oldalra, nem segít semmin sem. Izom/görcs lazító krémmel is szoktam kenni az általában segít,de nem oldja meg teljesen a problémát. Bármi tipp,tanács esetleg? (Ha jól aki sokat ül annak előjönnek ezek a problémák,de ilyen 25-30 éves korban és nem 16 évesen)

#fejfájás #fájdalom #pozíció #koncentrációs gondok
2020. aug. 29. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A tarkónál lévő fejfájás oka a magas vérnyomás. Mielőtt elméleteket állítanál fel, előbb méresd meg, és mondd el ezt az orvosnak.
2020. aug. 29. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vérnyomás probléma
2020. aug. 29. 17:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. aug. 29. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ma hajnalban pokoli tarkófájásom volt, a vérnyomásom 109/74 középkorúan. Nem mindig ez áll a háttérben.
2020. aug. 29. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tanácsom, hogy minden órában igyál meg egy nagyobb pohár vizet meg ha nem is vagy szomjas.

Meg annyi hogy 2-3óránként szert menj el sétálni egy 10-15 percet.

2020. szept. 9. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!