Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért kelek minden reggel...

Miért kelek minden reggel migrénnel?

Figyelt kérdés

Mar egy par napja minden egyes reggel migrennel kelek. Általában ba oldaluval, de van, hogy mindkét oldalon fáj. Nagyon erős, lehetetlen tőle visszaaludni ezért napi 4-5 óránál többet mar nem is vagyok képes aludni. Miután felkelek egy időn belül (altalaban 1-2 óra) magától elmúlik, viszont amíg megvan addig ha visszafekszem rosszabbodik. Mit tudok csinálni ezzel? Ezelőtt migrénem sem volt igazán soha, most meg minden egyes reggel és nagyon rosszul erzem magam, hogy egyik nap sem tudok ettől aludni, pedig állandóan fáradt vagyok.

17/L

2020. aug. 11. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Lehet stressz is
2020. aug. 11. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon sok minden okozhatja. Hányinger, hányás szokott jelentkezni?
2020. aug. 11. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy migrén? Az ilyen hamar magától nem nagyon múlik el.
2020. aug. 11. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Nincs levegő magas a hőfok a pára , kevés vizet iszol . Sok nyers lédús dolog segít barack dinnye . Árt a sós cukros zsíros étel szénsav .
2020. aug. 11. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Folyadékhiány. Tapasztalat.
2020. aug. 11. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet időjárási váltakozások, hogy mondjuk pl frontérzékeny valaki ; lehet vízhiányis , ahogy írták, de lehet sóhiány is; meg nemtom pl egyéb vitaminok-e esetleg. pl magnézium bvitamin evitamin. (ezeket én nemtom , de hátha; de amúgy szal valakinek meg tehát pont, hogy a só hiányzott;hogy pl tehát fájt a feje, bekapott egy kanál sót, és mondjuk utánaküldött egy pohár vizet is,d e működött. :) Tehát víz is meg só is legyen elegendő a szervezetedben. Lehet üdítő is, ha jóminőségű. Nekem egyszer anno egyik osztálytársamnak baja volt az iskolában; és akkor a tanár neki is mondta, hogy igyon, a csaj mondta, hogy ivott; és akkor ő valami üdítőt ivott, azt nemtom, milyen minőségű volt, de a tanár akkor mondta neki, hogy ne valami üdítőt igyon , hanem vizet; de szóval egy jóminőségű üdítő is jó lehet, mint folyadék, vagy pl egy bármilyen tea akár pl akár valami "semmi extra", vagy kimondottan gyógyteaként is ha tudsz találni, vagy nemtom pl a zöld teák zöldsége, de biztos az is jó tehát. :) *én nem értek hozzá amúgy; és én most szólok hozzá ezzel a kommenttel először ehhez a kérdéshez.
2020. aug. 27. 23:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon valószínű, hogy nem migrén.

A hálószobai penésztől, atka ülüléken át, egy millió mérgező és allergén anyag is ojozhatja, A-vitamin hiány, kiszáradás, szervi bajok és tényleg kis millió dolog.

Ha máshol alszol is jelentkezik ébredéskor ez a fejfájás?

2020. aug. 28. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!