Fejfájásra nektek melyik vénynélkül kapható gyógyszer vált be?
Eddig az Algoflex forte 600 mg, de most már csak a Algoflex 400 mg FORTE DOLO-t lehet recept nélkül kapni. (az sem rossz, de nekem felírja az orvos a 600-ast, ha kérem)
Nyaki gerincmeszesedésem van, ami igen komoly nyak és migrénszerű fejfájást okoz néha. (két hetente legalább egyszer kiüt) A trükk, hogy amint kezdődik, mielőbb be kell venni a gyógyszert, és izomlazító kenőccsel be kell kennem a nyakam, a vállamig. Nekem még a melegítés is segít. Gyógytornász feleségemtől kaptam két éve egy lávaköves nyakmelegítőt, aminagyon jó szolgálatot tesz. (vagy bekenem vagy ezt teszem rá, a kettő együtt már sok) De van egy (lidl-s) infrás shiatsu masszírozónk is, ami szintén sokat segít a nyakizmok ellazításában. Illetve nejem kezelése is nagyon hatásos. De sajnos nem mindig akkor fáj, amikor itthon vagyunk együtt.
14 éves fiam migrénes kiskora óta. Neki a Nurofen 200 mg vált be.
De nagyon fontos a megfelelő folyadékpótlás! Nélküle nem segítenek a gyógyszerek!
Nagyon hatásos a pihenés, alvás, főleg csöndes, sötétített szobában. Főorvos apósom is migrénes volt. Ő esküdött még a meleg kötött sapkára alvás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!