Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez a koronavírus kezd már...

Ez a koronavírus kezd már nevetség tárgyává válni. Ki mit gondol?

Figyelt kérdés

A második hullám az több embert érint, mint az első - legalábbis ha csak a tesztek számát nézzük -, de a tünetek minimálisak. Van több koronás is a tágabb ismeretségi körömben (6 ember) és nekik náthájuk van, sőt valaki tünetmentes is, csak épp pozitív lett a tesztje (más okból tesztelték őket). Ahogy utánaolvastam, ismerősök elmeséléseiből is hallottam, a többségnek ez csak egy nátha, max 1-2 napos láz és csókolom.

Kérdem én: egy náthát okozó vírus miatt tényleg szükséges ez a hatalmas felfordulás?

A tesztek hamisságáról inkább már nem is beszélek, több ismerősömnél is voltak hatalmas bakik, amik fizikailag lehetetlenek, pl. egy távolabbi rokonom is kapott leletet (ráadásul pozitívat), miközben még csak tesztre sem ment el (nem volt gyanús eset).

Ne értsetek félre, az első hullámnál én is komolyan vettem még az egészet, de így hogy ez a vírus ténylegesen ennyire kezd közel merészkedni és több embert érinteni, rájöttem, kész vicc ez az egész.

Ellenpélda is nyilván van, egy 80 év és a kripta közöttinél valószínűleg LEHET akár halálos is (ugyanúgy, mint egy influenza vagy egy hasmenős-hányós betegség is!).

Nektek mi a véleményetek?

Természetesen az én véleményemmel ellentétes álláspontot is szívesen meghallgatok, mert érdekel, ki miként éli ezt meg, mit tapasztal a környezetében, ilyesmi.

2020. szept. 9. 14:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
58%
Az, hogy átverés az egész. Nem kell sokat gondolkodni, hogy észrevegye az ember azt a rengeteg ellentmondást, ami itt van.
2020. szept. 9. 19:58
 22/26 anonim válasza:
37%
Van 8000 lélegeztetőgép, meg van hálapénz. Van hálapénz foglalkoznak veled, kiviszi esetleg az ágytáladat. Lélegeztetőgép az lehet biciklipumpa lesz, rakéta porszívó, ami kicsit füstöl, ha nincs személyzet a 8000 gépre. Akkor eszel, ha hason fekve főzéshez krumplit, hagymát pucolsz, majd megfőzöd magadnak. Míg más keményen dolgozik, úgy gondolod, te majd ott döglesz a gépen és várod a kaját, meg a pelenka cserét ?
2020. szept. 10. 12:16
 23/26 anonim ***** válasza:
70%
Az elején még nevettem. Egyből home office-ba kerültem, egész tavasszal kirándultam, meg parkban ültem. A nyár isteni volt, se Olaszországban, se Görögországban nem volt tömeg, potom pénzért nyaraltam. De az újabb hiszti már kezd komolyan kiakasztani, remélem, nem cs.szik el megint az emberek életét.
2020. szept. 10. 13:04
 24/26 anonim ***** válasza:
51%
Az meg, hogy a strandon nem, de a buszon fertőz, az osztályban nem, de a folyosón igen stb az kb olyan, mintha minden harmadik kuffantás után húznál kotont.
2020. szept. 10. 23:19
 25/26 anonim ***** válasza:
55%

“4: Emberek, ősszel és tél végén van a szezonális influenzajárvány, amely, ha heti szinten meghaladja a 15 600 beteget, na, akkor van járvány.“

És mi köze az influenza járvány küszöbértékének a koronáéhoz??

2020. szept. 11. 07:16
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Épp most lett mo. az egyik leg fertőzöttebb.

Bàr én ettől függetlenül ugyanúgy direkt összeköpködök mindenkit, mert én se hiszek a vírusban meg ők se.

2020. szept. 13. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!