Nem tudom elérni a háziorvosomat, kihez fordulhatok?
Sziasztok!
Péntek óta elkezdtem magamon tapasztalni a Covid tüneteit láz,tüdő fájdalom, nem érzek ízeket szagokat.Sosem szoktam beteg lenni 5 évbe egyszer. Műkörmösként dolgozom és utólag ki derült hogy találkoztam olyan személlyel aki repülőn ült az elmúlt 2 hétben illetve 3 országban is "nyaralt".Sajnos nincs pénzem arra hogy megcsináltassam a covid tesztet saját költségemre. Nem olyan régen lett új háziorvosom és új városba is költöztem. Beszéltem az ingyenesen hívható Covidos vonallal ők azt mondták háziorvos tud csak segíteni más nem. Péntek óta hiába hívom a háziorvost (rendelési időben) sajnos ki van kapcsolva és biztos hogy jó a telefonszám és nincsennek szabadságon ennyit meg tudtam. Be menni a háziorvosi rendelőbe ugye elvileg nem szabad, nem szeretném hogy senki el kapja ha esetleg tényleg pozitív lennék. Sajnos hétfőn már dolgoznom kellene addig tudok itthon lenni, addig nagyon szükségem lenne 1 tesztre mert nem akarom hogy a vendégeim vagy bárki elkapja. Szerintetek ilyenkor kihez tudnék fordulni, a zöld számon a háziorvoshoz küldenek, a háziorvos elérhetetlen. Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!