Hogy lehetne elérni, hogy legalább ne egyszerre legyen tüdő, torok, és gégegyulladásom?
1. Csak egy apró észrevétel. Az orrmelléküregygyulladás és az arcüreggyulldás ugyanaz :) Az arcüreg is orrmelléküreg.
Sajnos idén nagyon ellenállóak voltak a kórokozók és sok embernek volt szövődményes(akár többszörösen) az influenzája, náthája.
A gégegyulladás egyik legfontosabb "gyógyszere" a csend. Néhány napig nem szabadna beszélned,csak suttogva.
És próbáld ki mellé a következő dolgokat:
Nem samant hivtak, hanem kaptam egy nagyon eros szteroidos kurat, amit altalaban brutal szintu allergianal adnak, meg szteroidos orrspyrayt, es azt kellett 2 hetig hasznalom, igazabol 1 honapos adagot irtak ki, de annyira halucinaltam tole meg zaklatott voltam, hogy tovabb nem mertem hasznalni, ennyi is eleg volt.
Utolso koszi. Horgogyulladasra szerinted mi a jo? Nekem azt mondta az orvos, hogy arra nem jo, ha suttogok, de fajt ha beszeltem. :D Mandulagyulladas is folyton visszajon, de semmit nem csinalnak vele. Pedig most mar most is, hogy elvileg nincs begyulladva nagyobb,mint altalaban, es egyre csak rondabb. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!