Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Folyamatosan visszatérő majd...

Folyamatosan visszatérő majd elmúló torok vagy mandulafájdalom miért lehet?

Figyelt kérdés
Februárban kezdődött, egy hét torokfájás után pár napig lázam is volt. Szedtem antibiotikumot egy ideig, pár nap után elmúlt a betegség. Aztán onnantól kezdve mostanáig folyamatosan az van hogy néha elkezd fájni a torkom vagy a mandulám, aztán elmúlik, majd pár nap múlva újra fáj, majd újra elmúlik és így tovább. Torokfertőtlenítőt eszek rá de hiába, semmire se jó. Kéne még egy adag antibiotikum?
2017. márc. 25. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Hasonlóképpen vagyok ezzel én is, csak én már a 2. adag antibiotikumon is túl vagyok, de még most sem gyógyultam meg...
2017. márc. 25. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Orvos mit mond? Fül-orr-gégésznél voltál? Lehet valamilyen krónikus mandulaprobléma.
2017. márc. 25. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:

A mandulák azt jelzik, milyen állapotban vannak a vesék és a hasnyálmirigy.

Ugyanúgy a hatos nyakcsigolya is előidézheti és továbbá a vastagbél rossz működése is.

Ezekkel is érdemes foglalkozni.

2017. márc. 25. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Érdekelne, hogy azóta elmúlt neked? Én ugyanígy szenvedek már 3 hete. Fül-orr-gégészeten nem találtak semmit, azt mondták nem fognak egy harmadik antibiotikum kúrát felírni. Megtükrözték a garatom, megnyomkodták a mandulám, szerintük nincs begyulladva. Én meg majd besz@rok minden nyelésnél ahogy beszúr a fülembe is. Beutaltak a tüdőgondozóba, oda megyek majd pénteken még.
2017. ápr. 5. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!