Folyamatosan visszatérő majd elmúló torok vagy mandulafájdalom miért lehet?
Figyelt kérdés
Februárban kezdődött, egy hét torokfájás után pár napig lázam is volt. Szedtem antibiotikumot egy ideig, pár nap után elmúlt a betegség. Aztán onnantól kezdve mostanáig folyamatosan az van hogy néha elkezd fájni a torkom vagy a mandulám, aztán elmúlik, majd pár nap múlva újra fáj, majd újra elmúlik és így tovább. Torokfertőtlenítőt eszek rá de hiába, semmire se jó. Kéne még egy adag antibiotikum?2017. márc. 25. 20:36
1/4 anonim válasza:
Hasonlóképpen vagyok ezzel én is, csak én már a 2. adag antibiotikumon is túl vagyok, de még most sem gyógyultam meg...
2/4 anonim válasza:
Orvos mit mond? Fül-orr-gégésznél voltál? Lehet valamilyen krónikus mandulaprobléma.
3/4 anonim válasza:
A mandulák azt jelzik, milyen állapotban vannak a vesék és a hasnyálmirigy.
Ugyanúgy a hatos nyakcsigolya is előidézheti és továbbá a vastagbél rossz működése is.
Ezekkel is érdemes foglalkozni.
4/4 anonim válasza:
Szia! Érdekelne, hogy azóta elmúlt neked? Én ugyanígy szenvedek már 3 hete. Fül-orr-gégészeten nem találtak semmit, azt mondták nem fognak egy harmadik antibiotikum kúrát felírni. Megtükrözték a garatom, megnyomkodták a mandulám, szerintük nincs begyulladva. Én meg majd besz@rok minden nyelésnél ahogy beszúr a fülembe is. Beutaltak a tüdőgondozóba, oda megyek majd pénteken még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!