Mennyire veszed komolyan a koronavírust?
"koncerteken az emberek tapsolnak, tombolnak vagy pogóznak. És ezért nem lehetséges ott távolságot tartani"
Akkor nem kell oda menni!
"Hordok maszkot ahol kell meg kérik (suli, busz, boltok) és rendszerint fertőtlenítem a kezem, ennél többet nem hiszem hogy tehetnék."
Azt is kérik, hogy tarts távolságot. A maszk ezt nem helyettesíti.
"ha beledöglök beledöglök"
Ez a saját választásod. Aki viszont az életet választja, azt kötelességed védeni.
80. Nem zavar, hogy több emberrel beszélsz? :D Sosem voltam idegenvezető. Az egy másik hozzászóló.
38? Meg külföld? :D én meg a mikulás vagyok :D 38 évesen pogózol? :D
Hát itt ahogy nézem a válaszokat eléggé lepontozzák egymást az emberek, ahol elvileg személyes véleményt, vagy igen/nem válaszokat kéne írni. De ugye nem tiszteli itt a másik véleményét senki.
Én nem veszem komolyan, de a biztonsági előírásokat betartom(maszk viselése)
A sajtó azzal foglalkozik, hogyan sz*rassa be az embereket.
2019-ig, őszkor, a fél ország influenzás, megfázással küszködött. Ilyenkor nem féltek az emberek. Most van a koronavírus mi az idős korosztályra, és a beteg emberekre veszélyes, mint ahogy az influenza.
Nyilván most ősszel megfog ugrani az esetek száma...
De a kormány azt mondta, hogy csak az idősekre veszélyes, akkor miért nem segíti ebben az időseket, ahelyett, hogy szétbarmolná teljesen a gazdaságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!