Most, hogy lassan Olaszország is vesztegzár alatt van, így végre elkezdik a magyar emberek komolyan venni a koronavírus elleni felkészülést?
Két olasz tartomány, nem olaszország.
Mellesleg mit kéne komolyan venni szerinted? Hogy ügyeljünk a higiéniára? Ez azért a vírus nélkül is alap kéne legyen.
Hát nagyon nem alap.
Össze vissza köhögnek, köpködnek, taknyoznak az emberek mindet tömegközlekedési eszközökön. Nem mosnak kezet.
A fertőtlenítő és a szájmaszk már alap kéne, hogy legyen.
Nem, nem kezdik. A magyaroknak nem kell felkészülni mert szerintük semmi gond nincs, szerintük ez nem veszélyes és egyébként is mi halhatatlanok vagyunk. Ez a magyar felfogás. Ja meg persze jó viccelodni ezen.
Teny higy sok helyen felfujjak, szeretnek pánikot kelteni. De nem alaptalan azon aggódni hogy mi lesz ha bejut az országba (ha még nincs itt..). Pl én féltem a nagyszüleimet, akik nincsenek jól, és szerintem a legtöbb embernek vannak idős ismerősei/rokonai de oersze ez nem jut eszükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!