Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire veszed komolyan a...

Mennyire veszed komolyan a koronavírust?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a maszkot rendesen használod-e, bulizást most hanyagolod vagy mész ugyanúgy, stb.
2020. szept. 5. 20:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/153 anonim ***** válasza:
16%

39: Képzeld el, hogy kitör egy vírus, és kitalálják, hogy mostantól tilos fotózni, kertészkedni, meg ékszereket készíteni, mert ez fokozza a járványt. Hogy meddig? Azt senki nem tudja, lehet hogy hónapokig, de az is lehet, hogy évekig. Csak úgy elfogadnád?

Ha egyszer valakinek van egy hobbija, ami mondhatni az élete értelme, azt nem tudja csak úgy elengedni egyik napról a másikra. Mit gondolsz, sok sportoló, akik balesetet szenvednek, és emiatt nem űzhetik tovább a hivatásukat, hátralévő életükre le kell mondaniuk róla, miért lesz évekig depressziós?

2020. szept. 6. 10:16
 42/153 anonim ***** válasza:
78%

"Ha egyszer valakinek van egy hobbija, ami mondhatni az élete értelme, azt nem tudja csak úgy elengedni egyik napról a másikra."

De igen, ha egészséges ember, és nem függő.

"sok sportoló, akik balesetet szenvednek, és emiatt nem űzhetik tovább a hivatásukat"

Az egész más, ott a baleset traumaja hozza a depressziót: nem csak sportolni nem tud többé, hanem esetleg járni sem, stb. Ég és föld.

2020. szept. 6. 10:23
 43/153 anonim ***** válasza:
43%
Ne magyarázkodj! Én sem fogom a kedvenc szabadtéri hobbijaimat dolgaimat félretenni egy müller cili operatív orbán miatt. Majd esetleg akkor, ha ezeket a majmokat eltüntetik és börtönbe rakják!
2020. szept. 6. 10:28
 44/153 anonim ***** válasza:
64%
42: Baleset után járni tudók is sokan depresszióba esnek, mert mondjuk nem bokszolhatnak vagy focizhatnak többé.
2020. szept. 6. 10:28
 45/153 anonim ***** válasza:
0%

"Majd esetleg akkor, ha ezeket a majmokat eltüntetik és börtönbe rakják!"

Persze, biztos elhisszuk, nagyon hiteles...

2020. szept. 6. 10:31
 46/153 anonim ***** válasza:
57%
Te mekkorát tévedsz. Én írtam, hogy károsodott a tüdőm az influenza miatt. Előtte barlangasztam, túrákat vezettem és a munkám is fizikai munka volt amit imádtam. Ennek mind búcsút kellett mondanom ÖRÖKRE. Nem egy időre amíg vége lesz a járványnak. Sőt gyermekem sem lehet emiatt. És képzeld az ember alkalmazkodik és találtam más hobbikat és másik munkát és nem az a legnagyobb bajom hogy ami eddig fontos volt annak vége lett. Hanem az hogy azóta is fáj a műtét helye azóta sem kapok jól levegőt és félek, hogy megismétlődhet az a kínszenvedés. Sajanálom ha te ennyire életképtelen vagy és az egyetlen célja az életednek hogy 500 ember között pogózgathass és egy időre sem tudsz valami más értelmes dolgot keresni.
2020. szept. 6. 10:33
 47/153 anonim ***** válasza:
61%

Bennem van nemi felelossegerzet, ezert rogton elfogadtam, hogy nem lesznek programjaim, de baszogattak is itthon. Elkezdtem hat itthon edzeni es tanulni es fejlodtem. Masokkal kapcsolatot csak messengeren eltem.

Amugy jobb ha tudjatok, Olaszorszagban peldaul azert ilyen volt a terjedes, mert mire eldontottek hogy le kell zarni az orszagot, meg maszkot kell hordani mar tobb szaz fertozott volt, aztan ez szepen tovabbment, kavezok szorakozohelyek, par nap alatt a 30 szorosara nott :D ketszer meghatvanyozodott, eleg egy het. Es mi eddig nagyon jol csinaltuk, ne hagyjuk hogy sok hallottunk legyen. A virus gyengulhet idovel a mutalodassal falan, ellenszer lesz, sza hajra.

2020. szept. 6. 10:37
 48/153 anonim ***** válasza:
71%

41 marhaságokat írsz. Fotózni meg ékszereket késziteni otthon is lehet de ha nem lehetne keresnék mást amiben örömömet lelhetem. Mindig van lehetőség.

Az életed értelme a pogózgatás 500 ember között? :D :D Mint rendszeres koncertre meg fesztiválra járó mondom, hogy ez nagyon nevetséges :D okos fiú lehetsz :D

2020. szept. 6. 10:37
 49/153 anonim ***** válasza:
58%
A mozizás az egyik fő hobbim, mégsem voltam február óta moziban. Pedig jópár film volt, amit meg szerettem volna nézni.
2020. szept. 6. 10:40
 50/153 anonim ***** válasza:
64%
46 vagyok. Én is kiborultam. De a hobbim és munkám veszteségeit fel tudtam dolgozni pár hónap alatt. Nem az okozta a problémát hanem az átélt trauma és fájdalom, félelem kiszolgáltatottság hónapokon át meg a rémálmok amik a mai napig előjönnek. De szuper hogy te megmagyarázod mit él át akinek újra kell terveznie az életét. Fogalmad nincs róla.
2020. szept. 6. 10:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!