Mennyire veszed komolyan a koronavírust?
39: Képzeld el, hogy kitör egy vírus, és kitalálják, hogy mostantól tilos fotózni, kertészkedni, meg ékszereket készíteni, mert ez fokozza a járványt. Hogy meddig? Azt senki nem tudja, lehet hogy hónapokig, de az is lehet, hogy évekig. Csak úgy elfogadnád?
Ha egyszer valakinek van egy hobbija, ami mondhatni az élete értelme, azt nem tudja csak úgy elengedni egyik napról a másikra. Mit gondolsz, sok sportoló, akik balesetet szenvednek, és emiatt nem űzhetik tovább a hivatásukat, hátralévő életükre le kell mondaniuk róla, miért lesz évekig depressziós?
"Ha egyszer valakinek van egy hobbija, ami mondhatni az élete értelme, azt nem tudja csak úgy elengedni egyik napról a másikra."
De igen, ha egészséges ember, és nem függő.
"sok sportoló, akik balesetet szenvednek, és emiatt nem űzhetik tovább a hivatásukat"
Az egész más, ott a baleset traumaja hozza a depressziót: nem csak sportolni nem tud többé, hanem esetleg járni sem, stb. Ég és föld.
"Majd esetleg akkor, ha ezeket a majmokat eltüntetik és börtönbe rakják!"
Persze, biztos elhisszuk, nagyon hiteles...
Bennem van nemi felelossegerzet, ezert rogton elfogadtam, hogy nem lesznek programjaim, de baszogattak is itthon. Elkezdtem hat itthon edzeni es tanulni es fejlodtem. Masokkal kapcsolatot csak messengeren eltem.
Amugy jobb ha tudjatok, Olaszorszagban peldaul azert ilyen volt a terjedes, mert mire eldontottek hogy le kell zarni az orszagot, meg maszkot kell hordani mar tobb szaz fertozott volt, aztan ez szepen tovabbment, kavezok szorakozohelyek, par nap alatt a 30 szorosara nott :D ketszer meghatvanyozodott, eleg egy het. Es mi eddig nagyon jol csinaltuk, ne hagyjuk hogy sok hallottunk legyen. A virus gyengulhet idovel a mutalodassal falan, ellenszer lesz, sza hajra.
41 marhaságokat írsz. Fotózni meg ékszereket késziteni otthon is lehet de ha nem lehetne keresnék mást amiben örömömet lelhetem. Mindig van lehetőség.
Az életed értelme a pogózgatás 500 ember között? :D :D Mint rendszeres koncertre meg fesztiválra járó mondom, hogy ez nagyon nevetséges :D okos fiú lehetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!