Mennyire veszed komolyan a koronavírust?
100 Nem értem mi okom lenne rettegni. Egészséges vagyok és vagyok és idős rokonaim sincsenek.
Ja és "öcsi" a te lekezelő stílusoddal is nyugodtan elkezdhetsz gyűjteni protkóra. Gondolom valamelyik alvilági gettóban nőttél fel :) A hozzád hasonlóak miatt van a legnagyobb pánik . A járványügyi intézkedéseket én is maximálisan betartom és az emberek többsége már valóban saját magáért felel. Ez a személyes véleményem és nem igazán érdekel hogy ki ért vele egyet!
103 te kinek képzeld magad? De igen el kell indulni reggel mert veled ellentétben dolgozunk. El kell tartsuk magunkat és a gyerekeinket. Nem mellesleg a fű sincs ingyen. Te vagy aki mások életét veszélyezteted meg korlátozod. Egy világjárvány közepén képtelen vagy felvenni egy maszkot meg távolságot tartani és megmosni a kezed? Ezen megy a picsogás? Nagyon színvonalas vagy
Óriási korlátozás. Miért nem mész ejtőernyőzni ernyő nélkül. Az is csak korlátozna. Úgy legalább nem veszélyeztetnél másokat.
105 de egy primitív eltartott kissrác vagy akinek csak a bulizás fontos a szülei pénzén. Az öcsi nagyon kedves volt. ;)
Majd ha felnőttként nyilatkozol más lesz a megszólítás.
Nem kell magadból kiindulni más nem a gettóból jött. ;) Sajnálom, hogy te ott élsz de ne másokat büntess érte.
103 "az otthonodat nem kötelező elhagyni"
Neked lehet hogy nem mert anyuci bevásárol meg eltart. De másoknak nem jön házhoz a kenyér és pénz sem hullik az ablakpárkányra. ;)
Ezt a sok hisztit, amit itt levágtok, komolyan, félelmetes.
A médiát folyamatosan meghamisítják, manipulálják, de ti mindent szó nélkül, kérdezés nélkül elhisztek, amit ott hallotok, láttok és olvastok. Miért?
Az emberi agy azért van, hogy gondolkodjunk.
A legkönnyebb azokat irányítani, akik mindent elhisznek.
Nekem nem kötelességem az X és y emberre vigyáznom, aki kb 50 évig sz.rt az egészségére. Mindenki figyeljen oda saját magára és egészségére.
Az egészség egyik legrombolóbb tényezője a FÉLELEM!!! De felőlem féljetek a továbbiakban is.
Mindenki a saját egészségéért felel, nem a másikéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!