Mennyire veszed komolyan a koronavírust?
Ugye mint írtam, márciustól itthon dekkolok. Most lenne lehetőség okt.1-től, ráadásul reggel 7:30-15:30, ami tökéletes lenne nekem a gyerek miatt. De mondom, tuti addig bezárják a sulit. Nagy baj nincs, mert megyek akkor vgyonőrködni 24/48-ban, de hova, ha az élet kvázi megáll?!
Mert 3 naponta egy délelőttöt elvan egyedül a lányom, párom du. meg éjjel itthon van, plusz a gyermek apja is sokat segít, de állandó nappalost nem tudok megoldani.
Tönkreteszik teljesen a családokat, az embereket.
Aki beteg, azt az influenza is elviszi, akárcsak az időseket.
Hát már hogyne lennék ellene? Gyerekem van, nekünk is van rezsi, egy kertes házban/házon mindig van mit csinálni, mi is főtt ételt eszünk, pucéran nem járhatunk, ez mind-mind pénz.
Ma megyünk őszi ruhákat venni a lányomnak, bele se merek gondolni, mennyit hagyunk a boltban. Erre majd jön Cilike Viktor agyament tanácsaival, oszt' jónapot, októbertől megint nem lesz suli, azaz maradhatok itthon, maradunk egy fizetésből. Hát ezek meg vannak húzatva a jó édes ku... anyjukat!
Teljes mértékben egyetértek, ez a hisztéria lesz Magyarország veszte, nem a Covid.
Hogy aztán miből, hogyan, hol fogjuk gyerekeinket taníttatni, na az ugye nem érdekli ezt a sok szemétládát ott fent. Ők már megszedték magukat, még 2022-ben a koronát a fejére teteti, és akkor végleg ő fog uralkodni.
Ezt majd igyekszem a lányomnak is elmagyarázni.
De remélem, hogy a sok Covid-fóbiás ember is elmagyarázza majd a gyerekeinek,hogy azért nincs munka, mert egy hatalomra vágyó bácsi így döntött, ezáltal legelni fogunk, esetleg fényt enni.
Mondhatni qrva nagy szerencsém van, mert azért már lassan csak 11 éves lesz a lányom, meg is bolondulnék ha pici gyerekem lenne.
Kicsoda?
Nem tudom kire gondolsz, 35 éves vagyok, a lányom most kezdte az 5.-et, egyszerűen soha nem foglalkoztam ilyen vírus sza.rságokkal. Sajnos szüleim nem élnek már, rákban hunytak el. Na igen, a rák az öl, de egy vírus amit O.V. csak a saját népszerűségének növelésére használ, na abban nem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!