Ide a Korona elméletekkel?!!
Bár kevés esélyt látok rá, de szeretnélek megkérni titeket, hogy a poszt ne arról szóljon, ki tudja jobban ócsárolni a másikat, ne azt próbáljuk megmutatni ki az okosabb és ki az aki biztos tök hülye. Egyszerűen tekerjetek tovább, ha orbitális baromságnak tartjátok a másik véleményét, mert engem mindegyik érdekel, nem akarom hogy veszekedésbe torkoljon a véleménymegosztás.
Tehát, engem a ti fejetekben elő kép érdekel a korona vírussal kapcsolatban. Mit gondoltok mennyire komoly maga a betegség? Mit akarnak elérni a korlátozásokkal, mi a virus valódi oka, szerintetek mire számíthatunk még? Ki mit gondol a dolog politikai hátteréről?
Én a magam részéről nem hiszek a vírus komolyságában, szinte biztos vagyok benne, hogy politikai háttere van ennek az egész történetnek. Hogy valóban mi is a cél nem tudom, sosem foglalkoztam a politikával eddig a pillanatig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!