Tömegközlekedésben a járművezetők miért engedik felszállni az utasokat maszk nélkül ?
Egyébként is elég lazán veszik már az emberek a védekezést.
Van hogy világszerte 150-200 ezer ember kapja el 24 óra alatt.
Én sem értem. Bevásárlóközpontokban ugyanez. Csomó mindenkin nincs is maszk, pedig elvileg kötelező. Akin van, annak is nagy részének az állán, meg a homlokán, meg a tokáján meg a tarkóján meg mittudomén még hol, de nem a szája előtt.
Buszon szerintem könnyen meg lehetne ezt oldani, bemondani a hangosba hogy: "Kedves utasok, amíg a most felszálló utas nem vesz fel maszkot, addig nem megyünk tovább!" Motor leállít, és kész. Szerintem nem is kellene a sofőrnek semmit csinálnia, az utasok 2 perc alatt lerendeznék.
Nálunk csak az első ajtón lehet felszállni a buszokra és a hátsó ajtók valamelyikén leszállni.
Látni , tehát látja, hogy ki hogyan száll fel.
Mivel a bérleteket is ő ellenőrzi felszálláskor, valamint, hogy fagyival szállsz e fel, vagy koszos ruhában, azt gondolnám, hogy van bizonyos ellenőrzési jogköre.
A múltkor láttam egy roma nőt a Penny bevásárló kocsiknál.
Egy akkora turhát tüsszentett rá a kocsikra, hogy egy elefántnak is becsületére válna. Fogta az orrán lógó taknyot és a tenyerével letörölte, majd fogta a kocsit és elindult az üzletbe, maszk nélkül.
No comment.....
Egyébként megfigyelhető, hogy a Japán kultúra mennyivel előttünk jár.
Ott ha náthás vagy, akkor automatikusan maszkban mennek az emberek az utcára.
A vicc az, ha ez a vírus azzal járna, hogy lilára színeződik a fejed, ha elkapod a betegséget, akkor úgy felvennék az emberek a maszkot, mint a pinty. Lila fejű senki sem akarna lenni, de az, hogy megfertőzöl valakit, az gyakorlatilag le van tojva.
Bemegyek a Pálázába itt vidéken. Ugye van egy sétáló rész és onnét nyílnak a boltok. Mikor belép valaki a boltba, akkor úgy látom java része felveszi a maszkot. De mondjuk a boltban nincs senki. Kijön a delikvens a boltból és belép abba a sétáló részbe, ahol 20-an vannak körülötte. Erre leveszi a maszkot.
Hát basszus, ennyire unintelligens hülyék az emberek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!