Gyakori és sok mandula kő esetén mi a teendő?
Érdekelne, hogy milyen tapasztalatok vannak igazán gyakori mandula kő esetén ( 2 naponta kialakul kb). Orvos? Mandulák eltávolítása -> esetleg magán úton?
Minden tanácsot, tippet szívesen fogadok!
Milyenek a manduláid? Nem nagyok,kráteresek? Akiknek megvannak a mandulái,sokaknak van mandulaköve. Próbálj sós vízzel vagy alkohol mentes Listerine szájvízzel gargalizálni rendszeresen.Talán megszünik.
Ha nem,lehet jobb lenne kivetetni a manduláidat.
Kráteresek a manduláim... annyi féle öblögetőt próbáltam már. Most egy hónapig savlekotot szedtem, mert hogy lehet amiatt van, el akartak kuldeni egy gyomortukrozesre is... de mondom NO, minden rendben van a gyomrommal hiába szedtem a savlekotot nem szűnt meg a rengeteg mandulakő!
Háziorvosnál voltam, meg egy jó par ful orr gegesznel, nem nagyon akarjak kiszedni az az igaszsag , de saját felelősségre kimutik azt mondta az utóbbi orvos.
Nem szeretnék ezzel bajlódni, nagyon kellemetlen tud lenni szájszag stb..
Teljesen átérzem. És mikor műtenének? Megindokolták hogy miért nem akarnak műteni és mi az hogy saját felelősségre?
Most ezzel azt mondják hogy ha elcseszik a műtétet akkor az a te felelősséged? Na nehogymár!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!