Egyre jobban lehet látni hogy tévedtek a tudósok és a koronavirus járványt nem csak lassítani lehet hanem megállítani is?
Egy szakértői, egy modell nem gondolta azt hogy a járvány ennyire csökkenjen ilyen kevés esetszámmal így nagy esély van hogy a világból el fog tűnni a vírus..
Ugyanis minden modell jóval későbbre júliusra tették a tetőzést...
"Hát pedig de! Miért szerinted tünetmentesek? Te is eléggé hülye vagy, ne gondold milyen okos vagy! Valószínűleg tünetmentesek voltak... ezt te sem gondolod komolyan? Akkor a kisujjukból szopták ki hogy esetleg koronavírusos? Fúú te..."
Nem, nem mondtam, hogy tünetmentesek, látom szöveget sem tudsz értelmezni. Kijelentetted, hogy 3300 embernek volt tünete. Ez nem igaz, rengeteg embert diagnosztizáltak, akik mégis tünetmentesek voltak (pl. a komplett úszóválogatottunk). Tehát tényszerűen baromságokat hordasz össze megint, és az én tudásomat vonod közben kétsége...Szerintem ne ásd mélyebbre a gödröd, amiben éppen állsz.
Igen, valamiért tesztelték, pl. mert külföldön jártak, vagy közvetlen a környezetükből került ki fertőzött. Te hol voltál az elmúlt 2 hónapban?
Ez nem szemszög kérdése, te tényeket próbálsz meghazudtolni, hogy alátámaszd az igazad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!