Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egy igazolt koronavirusos...

Egy igazolt koronavirusos beteggel aki kigyógyult, lehet találkozni? Ti találkoznátok?

Figyelt kérdés
Ismerősömet tesztelték és vírusos lett tünetei is voltak, most már jól van és megvan neki az a bizonyos három negatív eredmény, most már biztonságos vele, legalább találkozhat?
2020. ápr. 12. 00:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
61%
Jah és 14-es keresnek boltokba eladókat, futárokat, közterület fenntartókhoz, eü-be embereket. Lehet menni dolgozni oda is nemcsak picsogni és erőltetni a vendéglátást/turizmust, aminek ha itt naponta hisztizel is annyi. Mert a kutya nem fog étterembe, szállodába menni most egy jó darabig. Energiád fektesd a munkakeresésbe. Szép napot, jó gyűlöködést, puffogást!
2020. ápr. 12. 13:30
 22/32 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok vendéglátós képzeld el,sosem voltam, csak belelátok mások helyzetébe, és nem csak a vendéglátósok veszítik el az állásuk, habár egy olyan országban ahol az egy húzóágazat az is elég baj :)) Azt is említettem, hogy nekem megvan az állásom. Meg egy vendéglátós ritkán tud otthonról doglozni, de látom annyit már nem sikerült összeraknod a kis borsónyi agyadban, meg a szövegértés sem megy. És igenis ha kinyitnának lennének emberek. Lehet hirtelen nem annyi mint amúgy, de lennének :) Vannak bőven akik nem félelemben élnek és nem zabálnak fel mindent amit a média eléjük tesz. Neked is szép napot kommunista barátom!
2020. ápr. 12. 13:48
 23/32 anonim ***** válasza:
53%
Na, ő az, akivel egészen nyugodtan találkozhat(nál), ha nem lenne kijárási korlátozás. Mindenki más (beleértve téged is) potenciálisan fertőzött lehet, ő (már) nem.
2020. ápr. 12. 13:57
 24/32 anonim ***** válasza:

"ha megvan neki a 3 igazolt negatív eredmény akkor már nem fertőző"

Akkor nem VOLT fertőző a tesztelések idején. De az is lehet, hogy azóta újra elkapta - nincs még egyértelmű adat arról, hogy immunis lesz-e az, aki már átesett rajta és ha igen, mennyi időre.

2020. ápr. 12. 21:00
 25/32 Salx Narval ***** válasza:
85%
Az a legszomorúbb, hogy mindenkinek igaza van valahol, ez egy számunkra ismeretlen és nehezen kezelhető helyzet. Nincs igazán jó és rossz megoldás de a legrosszabb az ha mindenki a saját feje után megy. Akárhová is tartunk azt egységesen, felelősségteljesen kellene tenni, felesleges és talán még veszélyes is most a szembenállás és gyűlölködés. Szóval ne bántsátok egymást, lesz bajunk elég enélkül is.
2020. ápr. 13. 08:33
 26/32 anonim ***** válasza:
55%
2020. ápr. 13. 09:04
 27/32 anonim ***** válasza:

Soha senki sem lesz nem hordozó, ha ki is gyógyult, másnap elkapja, s minimum hordozó...

Nem? Innentől nem lutri, amíg nem lesz védőoltás rá?

2020. ápr. 13. 13:46
 28/32 anonim ***** válasza:

"ha ki is gyógyult, másnap elkapja, s minimum hordozó...

Nem?"

Én úgy tudom, erre még nincs egyértelmű válasz. Olyat is olvastam már, hogy ha kigyógyult, akkor terjeszteni se tudja a továbbiakban. Csak az a baj, hogy semmi se biztos...

2020. ápr. 13. 19:09
 29/32 anonim ***** válasza:
A hírekben egyre többször lehet olvasni, hogy sokan újra elkapták, és mær több mutáció kering itthon is. Eszerint ugyanannyira találkozhatsz vele, mint mással.
2020. ápr. 13. 20:11
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Hát én nem hiszem, hogy találkoznék vele, van olyan ember,aki újból elkapta, nem is egy.
2020. ápr. 13. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!