Egy igazolt koronavirusos beteggel aki kigyógyult, lehet találkozni? Ti találkoznátok?
Figyelt kérdés
Ismerősömet tesztelték és vírusos lett tünetei is voltak, most már jól van és megvan neki az a bizonyos három negatív eredmény, most már biztonságos vele, legalább találkozhat?2020. ápr. 12. 00:27
21/32 anonim válasza:
Jah és 14-es keresnek boltokba eladókat, futárokat, közterület fenntartókhoz, eü-be embereket. Lehet menni dolgozni oda is nemcsak picsogni és erőltetni a vendéglátást/turizmust, aminek ha itt naponta hisztizel is annyi. Mert a kutya nem fog étterembe, szállodába menni most egy jó darabig. Energiád fektesd a munkakeresésbe. Szép napot, jó gyűlöködést, puffogást!
22/32 anonim válasza:
Nem vagyok vendéglátós képzeld el,sosem voltam, csak belelátok mások helyzetébe, és nem csak a vendéglátósok veszítik el az állásuk, habár egy olyan országban ahol az egy húzóágazat az is elég baj :)) Azt is említettem, hogy nekem megvan az állásom. Meg egy vendéglátós ritkán tud otthonról doglozni, de látom annyit már nem sikerült összeraknod a kis borsónyi agyadban, meg a szövegértés sem megy. És igenis ha kinyitnának lennének emberek. Lehet hirtelen nem annyi mint amúgy, de lennének :) Vannak bőven akik nem félelemben élnek és nem zabálnak fel mindent amit a média eléjük tesz. Neked is szép napot kommunista barátom!
23/32 anonim válasza:
Na, ő az, akivel egészen nyugodtan találkozhat(nál), ha nem lenne kijárási korlátozás. Mindenki más (beleértve téged is) potenciálisan fertőzött lehet, ő (már) nem.
24/32 anonim válasza:
"ha megvan neki a 3 igazolt negatív eredmény akkor már nem fertőző"
Akkor nem VOLT fertőző a tesztelések idején. De az is lehet, hogy azóta újra elkapta - nincs még egyértelmű adat arról, hogy immunis lesz-e az, aki már átesett rajta és ha igen, mennyi időre.
25/32 Salx Narval válasza:
Az a legszomorúbb, hogy mindenkinek igaza van valahol, ez egy számunkra ismeretlen és nehezen kezelhető helyzet. Nincs igazán jó és rossz megoldás de a legrosszabb az ha mindenki a saját feje után megy. Akárhová is tartunk azt egységesen, felelősségteljesen kellene tenni, felesleges és talán még veszélyes is most a szembenállás és gyűlölködés. Szóval ne bántsátok egymást, lesz bajunk elég enélkül is.
27/32 anonim válasza:
Soha senki sem lesz nem hordozó, ha ki is gyógyult, másnap elkapja, s minimum hordozó...
Nem? Innentől nem lutri, amíg nem lesz védőoltás rá?
28/32 anonim válasza:
"ha ki is gyógyult, másnap elkapja, s minimum hordozó...
Nem?"
Én úgy tudom, erre még nincs egyértelmű válasz. Olyat is olvastam már, hogy ha kigyógyult, akkor terjeszteni se tudja a továbbiakban. Csak az a baj, hogy semmi se biztos...
29/32 anonim válasza:
A hírekben egyre többször lehet olvasni, hogy sokan újra elkapták, és mær több mutáció kering itthon is. Eszerint ugyanannyira találkozhatsz vele, mint mással.
30/32 anonim válasza:
Hát én nem hiszem, hogy találkoznék vele, van olyan ember,aki újból elkapta, nem is egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!