Egy igazolt koronavirusos beteggel aki kigyógyult, lehet találkozni? Ti találkoznátok?
Kérdés mit értesz találkozás alatt?
Két méterről beszélgetést?
Vagy több napos szexxel fűtött smárolás?
#14, Neked kéne egy karantén sürgősen, amit börtönnek hívnak... hülyeségek terjesztéséért, és mert tudatosan bíztatod a járvány terjesztésére az embereket.
Fogd fel, ez egy katasztrófahelyzet. Mint egy vulkánkitörés, aszteroida, atomerőmű felrobbanása, erdőtűz.
Szerinted ezeket a dolgokat mennyire érdekli a gazdaság? Megsúgom, semennyire. Az erdőtűz akkor is elolthatatlan, ha a GDP mélyrepülésbe kezd.
Úgy a járványt sem érdekli a vendéglátóipar.
Sőt, hiába még ha meg is szünteted a karantént és kirobbantasz egy brutál járványt, akkor se fognak az emberek vendéglőbe járni. Olaszoknál ez van, amikor már minden családból meghalt 1-1 ember, akkor nem fognak koncertekre meg bulikra járni. A vendéglátás, szórakoztatóipar és tömeges rendezvények korának sajnos vége tartós időre...
#16 Hatalmas gyökér proli vagy.
Én betartom az előírásokat, több időst segítek, családokat pl. Vásárolok nekik saját pénzből, FFP3 maszkokat és orvosi maszkokat osztottam ki. Ahogy a postásnak és a TESCO futárnak is, vastag "borravalóval". Volt nekem is életem, hiányoznak a cimbik, akikkel Skypon sörözünk most...és a közösségi sport is.
Viszont gondolok az idősekre, és nem terjesztem a kórt tudatosan, mivel minden egyes új fertőzöttből góc alakulhat ki (lásd idősek otthona)... abból pedig sokan meghalnak majd.
Ráadásul minél inkább terheljük az EÜ-t ilyen primitív amőbalények miatt mint te, annál később áll vissza a normál szakrendelés.
Megbetegszel, baleset ér majd és téged fiatalként SEM tudnak majd ellátni, akkor hőbörögsz majd nagy pofával, hogy neked JÁR az ellátás. Hát nagy lóf..aszt jár. Társadalmilag egy nulla szar nem kívánatos parazita vagy, mert terjeszted a kórt direkt.
... és fel kéne fogni, hogy az orvosi maszk a többieket védi. Pont az ilyen sötétektől.
Ezért kéne kötelezővé tenni.
Egy szuperterjesztő magas garati vírusszámmal, tünetmentesen is átadhatja több 10-100 embernek, és végső soron ezek az emberek felelőseg több száz haláláért. Lásd Korea a szektás góc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!