Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek is buták az emberek?

Ugysemtudodmeg kérdése:

Szerintetek is buták az emberek?

Figyelt kérdés
Sok embert nem érdekli szerintem a kijárási korlátozás, mert itt a jó idő. Nektek mi a véleményetek erről?
2020. ápr. 8. 10:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Te tanulhatsz otthonról, én nem dolgozhatok otthonról. Szerintem maradj csendben a fenekeden és LAN partyzz az osztálytársaiddal. Én most is a metrón ülök és megyek be a munkahelyemre. Te könnyen beszélsz.
2020. ápr. 9. 08:29
 22/25 anonim ***** válasza:
49%

19-es.

Nem kötelező panelban lakni. Főleg, hogy Pesten egy panel drágább, mint sok - amúgy jó helyen fekvő, tehát nem zsákfaluban a világvégén - kertes ház.

2020. ápr. 9. 11:34
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
22-es: nem csak Pest létezik ám, más vidéki városokban is vannak zsúfolt lakótelepek. Amúgy meg egy kertes ház is lehet rossz, ha olyanok a körülmények.
2020. ápr. 9. 13:39
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Ne haragudj, hogy ezt mondom, de látszik is, hogy még csak 12 éves vagy, és nem sokat tudsz a világról.

Ha én is sulis lennék még, akkor valószínűleg egyáltalán nem aggasztana ez a helyzet, sőt: örülnék neki, hogy nem kell bejárnom a suliba, hanem otthonról tanulhatok! Egész nap eljátszanék otthon a gépen, chatelnék a haverokkal, és nem hiányozna, hogy nem mehetek ki.

Nem aggódnék azon, hogy a szüleimnek meddig lesz munkája, vagy hogy nem-e fertőződnek meg a munkahelyen, ha pedig már kirúgták őket, akkor mihez kezdünk. Minden nap elém raknák a finom ebédet, aztán pedig mennék vissza a szobámba gépezni.

Neked gyerekfejjel most még könnyű, és valószínűleg ha majd 20 év múlva visszaemlékszel erre az időszakra, azt fogod mondani, hogy nem is volt olyan szörnyű.

Sajnos a felnőtteknek azonban ez sokkal nehezebb időszak. Örülj, hogy gyerek vagy még! Már nekem is eszembe jutott, hogy mennyivel jobb lett volna, ha akkor lett volna ez a vírus, amikor még én is az voltam, messze nem aggódtam volna ennyit, mint most.

2020. ápr. 9. 13:44
 25/25 anonim ***** válasza:
68%
A legbutábbak azok akik teljes kijárási tilalmat követelnek.
2020. ápr. 9. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!