Ti is féltek tőle, hogy lélegeztetőgépre kerültök?
"net se volt nagyon 2004ben"
2004ben annyira nagyon volt net, hogy akkor indult a világ legjövedelmezőbb és legnagyobb MMO-ja, a World of Warcraft.
Ha ez valakinek azt jelenti hogy nem nagyon volt net, az sztem elég érdekes. Az, hogy NEKEM nem volt netem 2004ben és ÉN nem tájékozódtam róla, más kérdés.
22: Figyu, az hogy egy népszerű online játék akkoriban jött ki, az semmit nem jelent. Nem volt minden háztartásban net. És nem voltak okostelók se, hogy az ember 5 percenként ráhesszeljen a világhálóra. A nethasználathoz computer elé kellett ülni. És a netes hírek sem működtek még egészen olyan formátumban, mint ma. Ergo: Akkor nem érte volna mmég meg ekkora brutál hírverést csinálni, mint most a vírussal, kattintásra vadászva. És elég lényeges, hogy még youtube sem létezett.
Röviden zanzásan: Messze nem volt még olyan az ezirányú technikai fejlettség, mint most, annak kb. 50%-a.
"még youtube sem létezett."
2004-ben valóban nem, mert 2005 februárjában alapították...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!