Ti is féltek tőle, hogy lélegeztetőgépre kerültök?
Figyelt kérdés
2020. márc. 30. 07:35
11/25 anonim válasza:
Ilyen kérdéseket nem hagynám kiemelni, pánikkeltésen kívül nem alkalmas semmire
12/25 anonim válasza:
Egyáltalán ha lesz is majd.... De miért kötelező lenne rá kerülni? Nem hinném, attól függ hogy a szervezete kinek hogy reagál rá. Nekem egy volt osztálytársam még alsóban ugyanúgy valamilyen influenzától lélegeztető gépre került. És akkor még nem is tudtunk semmi influenza járványokról mert még net se volt nagyon 2004-ben.
14/25 A kérdező kommentje:
Tanyán lehet nem volt még 2004-ben... :D
2020. ápr. 2. 13:26
15/25 anonim válasza:
megérte a 500 ft kiemelni ezt a kérdést te maszkos emoji gyerek?:D
16/25 anonim válasza:
amúgy úgy birom hogy írja mindenki hogy régen nem vót ijjen mer kétezres években nem volt internet :D:D:D:D
akkor írná azt hogy nem voltak ennyire elterjedve a közösségi oldalak vagy akármi :D amikor általánosba jártam 2000 körül már akkor minden osztálytársamnak volt betárcsázós netje
17/25 A kérdező kommentje:
"megérte a 500 ft kiemelni ezt a kérdést"
Milyen 500 Ft? Te fizetsz érte? :D
2020. ápr. 2. 14:09
18/25 anonim válasza:
Én nem emelek ki kérdést h nyomjam beléd:D
19/25 anonim válasza:
Nem kell mert most küldtél maszkokat és már védvevan
20/25 anonim válasza:
50 év múlva nem kizárt, de emiatt most nem fogok parázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!