Valakinek adtak Nuss (tölcsérmellkas) műtét után oxigént vagy rakták lélegeztetőgépre?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 25. 17:44
2/5 anonim válasza:
Lélegeztetőre miért tennének? Nem a tüdőd műtik. Oxigént lehet, hogy adnak. De ez miért számít. Kis izé sz orrodon és fújja az oxigént. Nem fáj csak kiszárad tőle az orrod. Az lehet, hogy becsöveznek de ezt nem tudom. Max ha leeresztik műtét közben valamelyik tüdőfelet. De nem tudom, hogy csinálják. Lehet azt nem is érinti.
3/5 anonim válasza:
Műtét alatt leszel lélegeztetőn. De akkor alszol
4/5 A kérdező kommentje:
Engem az érdekelne, ha műtenek és utána fulladok, akkor kaphatok dúsított oxigént?
2019. ápr. 30. 08:03
5/5 anonim válasza:
Biztos kaphatsz. De elárulom semmit nem használ. Már az intenzíven kiszedtem az orromból mert úgy kiszárította, hogy pár nap után vérzett. Ha fulladni fogsz lassú a felépülés légzőtorna ami segíteni fog rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!