Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért hiszi mindenki, hogy...

Miért hiszi mindenki, hogy 2-3 hónap és vége is a járványnak? Hogy helyeráll a rend, hogy újból lesznek munkahelyek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy 2 hónap múlva valóban lecseng a dolog, megállítják a terjedést. Megszűnik a pánik, de ez miért jelentené azt, hogy újra el is lehet kezdeni dolgozni? Ismét csoportosulni, teret adni a fertőzésnek? Én nem látom ebben a logikát.

Röhgönöm kell azon is, amikor sokan a nyári bulikázást féltik, meg örülnek, hogy a Sziget csak augusztusban van... Szerintem el kellene fogadni, hogy véleményem szerint a következő fél évet kell minimum túlélni valahogy.

2020. márc. 21. 01:58
1 2 3
 21/21 Salx Narval ***** válasza:
56%
Hát, nehéz lehet neked kedves kérdező ha a "legrosszabb forgatókönyvre" készülsz fel. Én szerencsés helyzetben vagyok veled szemben mert még csak elképzelni sem tudom mi is lehetne az. Mondjuk nem is nagyon erőltetem.:D
2020. márc. 22. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!