Megint beteg vagyok 2 hónap után. Ki kell venni a mandulákat, ha ilyen gyakran beteg vagyok?
Utoljára Áprilisban voltam beteg, náthás, torkom fájt, be volt gyulladva a torkom, de lázam nem volt. Szedtem Duomox 1000 MG antibiotikumot, ami tönkretette a beleimet. Háziorvosom írta fel.
Tegnap óta torkom fáj. Amikor nyelek, akkor iszonyatosan fájnak a füleim. Váladékragadást érzek a torkomban. Néha feljön, néha nem. Náthás egyenlőre nem vagyok. Iszonyatosan érzem magam. Van hőemelkedésem is, 37.
Mit tegyek?
Nem kell kivenni. Rendszeres mandulagyulladásnál szokták kivenni.
Ha fáj a füled, akkor lehet bakteriális fertőzés, a melléküregekben lévő váladék nem ürült ki és fertőzést okoz. Menj vissza az orvoshoz.
Sajnos mostanában több ismerősömnek is volt ilyen elhúzódó betegsége, ami lázzal nem járt, de nagyon kellemetlen volt, mert lassan múlt el.
Ne privátot írj!!!
Ha félsz akkor majd eldöntöd hogy beteg leszel vagy orvoshoz méssz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!