Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megint beteg vagyok 2 hónap...

Megint beteg vagyok 2 hónap után. Ki kell venni a mandulákat, ha ilyen gyakran beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Utoljára Áprilisban voltam beteg, náthás, torkom fájt, be volt gyulladva a torkom, de lázam nem volt. Szedtem Duomox 1000 MG antibiotikumot, ami tönkretette a beleimet. Háziorvosom írta fel.

Tegnap óta torkom fáj. Amikor nyelek, akkor iszonyatosan fájnak a füleim. Váladékragadást érzek a torkomban. Néha feljön, néha nem. Náthás egyenlőre nem vagyok. Iszonyatosan érzem magam. Van hőemelkedésem is, 37.

Mit tegyek?

2019. jún. 4. 09:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2 megfázás ezt nem indokolja.
2019. jún. 4. 09:51
 2/11 A kérdező kommentje:
De akkor mitől fájnak a füleim amikor nyelek?
2019. jún. 4. 09:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem kell kivenni. Rendszeres mandulagyulladásnál szokták kivenni.

Ha fáj a füled, akkor lehet bakteriális fertőzés, a melléküregekben lévő váladék nem ürült ki és fertőzést okoz. Menj vissza az orvoshoz.

Sajnos mostanában több ismerősömnek is volt ilyen elhúzódó betegsége, ami lázzal nem járt, de nagyon kellemetlen volt, mert lassan múlt el.

2019. jún. 4. 10:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Ugye fülészetre nem kell mennem?
2019. jún. 4. 10:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert ha kellene menni akkor mi lenne?
2019. jún. 4. 10:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Elmész a háziorvoshoz és ő lehet, hogy el küld fül-orr-gégészetre. De ott sem csinálnak veled semmi különöset, ami miatt félni kéne tőle. Ott tudnak venni kenetet, csinálnak tenyésztést és akkor kiderül, hogy pontosan, mi okozza, és célirányosan tudnak gyógyszert felírni.
2019. jún. 4. 10:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne privátot írj!!!

Ha félsz akkor majd eldöntöd hogy beteg leszel vagy orvoshoz méssz.

2019. jún. 4. 10:14
 8/11 A kérdező kommentje:
10:11 attól félek, hogy vizet fognak engedni s fülembe, amire nagyon allergiás vagyok.
2019. jún. 4. 10:21
 9/11 anonim ***** válasza:
8: Az a fülzsír kimosására van. Neked nem az a bajod, meg vagy fázva, nem ürült ki az üregekből a váladék.
2019. jún. 4. 10:59
 10/11 A kérdező kommentje:
És azzal mit fognak csinálni? Amúgy egyszer nyomtak egy fehér palcikát a torkomba amikor vettek mintát vagy mi a fenét, és iszonyatosan öklődtem.
2019. jún. 4. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!