Miért hiszi mindenki, hogy 2-3 hónap és vége is a járványnak? Hogy helyeráll a rend, hogy újból lesznek munkahelyek?
Tegyük fel, hogy 2 hónap múlva valóban lecseng a dolog, megállítják a terjedést. Megszűnik a pánik, de ez miért jelentené azt, hogy újra el is lehet kezdeni dolgozni? Ismét csoportosulni, teret adni a fertőzésnek? Én nem látom ebben a logikát.
Röhgönöm kell azon is, amikor sokan a nyári bulikázást féltik, meg örülnek, hogy a Sziget csak augusztusban van... Szerintem el kellene fogadni, hogy véleményem szerint a következő fél évet kell minimum túlélni valahogy.
Nem, hulégfúvó veszélyes.
Kínában egy buszon légkondival fűtöttek és az egész buszon teljesen random 4 méterrel előrébb ülő is megfertőzödttt az aerosoloktól. Videókamerás esettanulmány volt.
Minden ami felkeveri a levegőt az rossz.
60-80 fok és 6 perc kell nekik.
Illetve nap UVn 30 percre becsülik max.
UVC germicid lámpa a legjobb. Még kapni fénycsöveket, vagy ózongenerátor.
A szénszűrőt minden ablakra ráhúztad és mellette hermetikusan lezártad a lakást? :D még úgy se lenne sok értelme
nagy otthonlétben tanulmányozd a magyar helyesírás szabályait, tudom ez általános ötödikben engem is meglepett, de itt úgy kell írni, hogy "egyelőre"
16: "Egyenlőre" is ugyanúgy helyes. A mondat végére egyébként pontot teszünk, az elejét pedig nagybetűvel kezdjük - ha már helyesírásra hivatkozol, meglátva a lényeget barátom.
Imádom, amikor a hülye okoskodik.
Továbbá elnézést azoktól, akiknek a lelki nyugalmát, egy pozitív és jobb világba vetett törékeny illúzióját megtörtem a kérdésemmel. Sajnos vanank, akik reálisan igyekeznek látni a dolgokat, és hiú remények helyett felkészülni a legrosszabbra - akkor is, ha ez nem következik be.
takarodsz vissza általános iskolába.
"Kihozták a meccs eredményét egyenlőre".
"Egyelőre Magyarországon nincs karantén."
Te hogy kaptál 8. osztályban bizonyítványt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!