Koronavirusom van?
Kb a vírus egyik releváns tünetét se mutatod.
Megrázták, ennyi.
Azért ne felejtsük el, hogy sokan influenzások most. Többek között én is. Ráadásul én kétévente biztosan elkapom a hörgőgyulladást is, aminek hasonló a tünete a koronavíruséhoz. 🤔
Szóval nem hiszem, hogy bele fogsz halni és koronavírusod van...
Nem valószínű. A fenti leírás most rám is illik pont. Csak nekem még fejfájásom, hőemelkedésem és néha enyhe izomfájdalmam is van. De pl abszolút nem köhögök.
Mivel a mi városunkban még egyetlen koronás beteg sincs, nem utaztam sehova, nem érintkeztem külföldiekkel, kicsi az esélye, hogy a semmiből elkaptam volna. Valószínűleg sima influenza, enyha lefolyással, ahogy nálad is.
Háziorvoshoz direkt nem megyek, mert az enyém borzasztóan túlbuzgó. Azonnal szirénázó mentővel vitetne kórházba. Ősszel kellett a jogosítványomat meghosszabbíttatnom. Na, az is egy kész tortúra volt. Viszonylag fiatal vagyok a 30-as éveimben járok. Semmilyen krónikus betegségem nincs. Ennek ellenére ezer féle szakrendelésre lettem elküldve. Aminek az lett az eredménye több nap munkahelyi szabadságom beáldozása árán, hogy megállapították, hogy minden leletem negatív, teljesen egészséges vagyok. Így nagy nehezen a háziorvos is kiállította a papírt, hogy alkalmas vagyok vezetésre. De ezt annak a fejében tette, hogy meg kellett ígérnem, hogy pár hónapon belül kontrollként újra végigcsináltatom az összes vizsgálatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!