Koronavirusom van?

Figyelt kérdés
Taknyos vagyok orrfolyás orrdugulásom van és kicsit fáj a torkom es savanyú izű kiszaradt a szám az ajkam cserepesedik kiszárad, sokat tüsszögök. Ezenkivül mas tünetem meg nincs ez kb 4 napja van. Étvágyam erőm van nincs lázam. Nemfáj az izületem se izmaim.mi lehet ez koronavirus?

2020. márc. 12. 03:10
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Kb a vírus egyik releváns tünetét se mutatod.

Megrázták, ennyi.

2020. márc. 12. 04:37
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

*megfáztál

Autokorrekt. :D

2020. márc. 12. 04:38
 3/10 V. Hélix ***** válasza:
100%
A koronavírus alsó léguti megbetegedés. Száraz köhögés és láz a leggyakoribb tünete, te ezek közül eggyet se produkáltál. Ez egy sima megfázás. Igyál mézesteát és pihenj, ha nem javul pár nap múlva menj el orvoshoz.
2020. márc. 12. 09:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne felejtsük el, hogy sokan influenzások most. Többek között én is. Ráadásul én kétévente biztosan elkapom a hörgőgyulladást is, aminek hasonló a tünete a koronavíruséhoz. 🤔

Szóval nem hiszem, hogy bele fogsz halni és koronavírusod van...

2020. márc. 12. 09:58
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
igen, infuenzajárvány is van most ép, csak ez már a kutyát nem érdekli, ha van érdekesebb hir is. Ez olyan mint a 99-es teljes napfogyatkozás. Amikor lezajlott a totalitás, mindenki hazament, s senkit se érdekelt, hogy még kb. 2 orán át részleges napfogyatkozás van. Amikor meg csak részleges napfogyatkozás van, azt az elejétől a végéig megnézik. Vagy mint a Challenger. Amikor felrobbant a rokonok egy percen át szörnyulködne nézték, majd szomoruan távoztak. És nem érdekelte őket, hogy két és fél percen keresztul zuhantak lefelé, s akkor még féluton s voltak...
2020. márc. 12. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
*féluton se voltak lefele
2020. márc. 12. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
De mi szerinted orvosok vagyunk, hogy képernyőn keresztül diagnosztizáljunk ?
2020. márc. 12. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
18%
Én az vagyok. Lódoktor. Mondjátok, hogy nyihahahahaha s utána nem csak diagnosztizállak, le is lőlek benneteket.
2020. márc. 12. 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű. A fenti leírás most rám is illik pont. Csak nekem még fejfájásom, hőemelkedésem és néha enyhe izomfájdalmam is van. De pl abszolút nem köhögök.

Mivel a mi városunkban még egyetlen koronás beteg sincs, nem utaztam sehova, nem érintkeztem külföldiekkel, kicsi az esélye, hogy a semmiből elkaptam volna. Valószínűleg sima influenza, enyha lefolyással, ahogy nálad is.

Háziorvoshoz direkt nem megyek, mert az enyém borzasztóan túlbuzgó. Azonnal szirénázó mentővel vitetne kórházba. Ősszel kellett a jogosítványomat meghosszabbíttatnom. Na, az is egy kész tortúra volt. Viszonylag fiatal vagyok a 30-as éveimben járok. Semmilyen krónikus betegségem nincs. Ennek ellenére ezer féle szakrendelésre lettem elküldve. Aminek az lett az eredménye több nap munkahelyi szabadságom beáldozása árán, hogy megállapították, hogy minden leletem negatív, teljesen egészséges vagyok. Így nagy nehezen a háziorvos is kiállította a papírt, hogy alkalmas vagyok vezetésre. De ezt annak a fejében tette, hogy meg kellett ígérnem, hogy pár hónapon belül kontrollként újra végigcsináltatom az összes vizsgálatot.

2020. márc. 13. 12:08
 10/10 anonim ***** válasza:
fizess be egy pcr-re és kiderül
2020. márc. 13. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!