Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egy 47 éves asztmásra nézve,...

Egy 47 éves asztmásra nézve, akinek nincs más eü problémája mennyire mennyire veszélyes ha elkapja a koronavírust? Milyenek a túlélési esélyei?

Figyelt kérdés
Nem találtam erre statisztikát. Illetve addig azt olvastam, hogy 60 év felettiek naltak meg, de mégis mi denhol elmondják, hogy az asztmások a veszélyeztetettek között vannak.

2020. márc. 4. 20:35
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
#30 Gyorsan kapcsoltál, ügyes vagy, én sajna nem, két hónapig csak röhögtem ezen. Majd leesett hogy asztmám van. 😄 Nincsen maszkom és már nem lehet rendelni, a Jóisten kezében vagyok. 😀 A munkahelyemen ami egy gyár, terjed hogy állítólag ha egy koronavírusos is lesz, bezårunk. Ez 1 addigra tökmindegy a lappangás meg a sok tünet nélkül gyógyult miatt, 2 kérdés hogy akkor miből élünk? Oktatást kaptunk, kezet fertőtlenítümk 2 óránként, busszal megyünk legtöbben dolgozni és ennyi. A kormány az én szememben megbukott, annyira dilettáns módon töketlenkedik.
2020. márc. 9. 19:41
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Helyesbítek a 26.válaszomon. nem 150000 ftra büntetik Romániában a karantént megszegőket, hanem 10.000 lejre, ami kb.2000 euro. Ha még hazudnak is arról, hol tartózkodtak külföldön, az 4000 €,és börtönről is szó lehet.

Mindeközben nekem azt sikerült elérni itt, h.elég csúnyán néztek rám az iskolában, amiért szólni mertem a be nem tartott lappangási időről.

Gratulálok.

2020. márc. 11. 10:25
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Engem az utcán leordítottak hogy maszkot hordtam. 😃

Anyámat a kórházban úgyszint megalázták amiért FFP3-at adtam rá.

De a best of:

Nem nevezem meg, de az egyik nemzetközileg is híres magyar fiatal agykutató professzor szerint médiahekk az egész... és a durván fertőzött országból hazatérő külföldi diákjának nem kell karanténba mennie. 😃😃😃

Mert amúgy is xenofóbia lenne csak.

2020. márc. 11. 10:29
 34/39 A kérdező kommentje:
😜 egy gyárban dolgozom, ahol tegnap óta hőmérőz mindenkit a portás, hőemelkedéssel már nem enged be senkit. Ott álltam mellette, láttam: 17-21 C°-okat mutatott, úgy engedte be az embereket. Én átmentem hozzá napközben hogy csekkoljon le legyen szíves mert sztem lázas vagyok, azt mondta 35,5-36,1 között vagyok valahol. 😀 aha, itthon megmértem 37,5. Na ennyit erről...
2020. márc. 12. 04:18
 35/39 anonim ***** válasza:
26%

Isten segíthet rajtad ha kéred, ne félj. EZ jutott most eszembe, lehet nem hiába:

Isten a mi oltalmunk és erősségünk, igen biztos segítség a nyomorúságban.

Azért nem félünk, ha megremeg is a föld, és hegyek omlanak a tenger mélyébe;

ha háborognak és tajtékoznak is vizei, és tombolásától megindulnak a hegyek.

Népek háborognak, országok inognak, ha az ÚR mennydörög, megretten a föld.

A Seregek URa velünk van, Jákób Istene a mi várunk

Zsolt 46.

2020. márc. 13. 10:23
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

36 alatt az enyhén hipotermia..nekem is hőemelkedésem van vasárnap óta 37.3-37.5, felhívtam a zöld számokat, ott elmondták hogy nem az..

Egy tanítványom É-Olaszországból jött egy másik meg a BVSCben vízilabdás..

(A masik asztmás vagyok)

Egymás érdekében össze kellene tartsunk.

Majd szólj hogy hogy vagy. Nekem segít valamennyit ha a levegőn vagyok. Kitartást!

2020. márc. 14. 00:06
 37/39 A kérdező kommentje:
#36 Szia, nekem má semmi bajom, remélem te is jól vagy. Itt vannak p,etykák, a munkahelyemtől egy megállóra van az egyetem, ahol egy kolleganőm anyukája dolgozik. Ő azt mondta, h 2 diáklányt pozitív lett, má Pesten vannak, néhány diák kényszerkaranténban 2 hétre az egyetem mellett egy faházban, erről hivatalosan a sajtóban semmi hír, csak ugye azt tudjuk, hogy 19-re emelkedett a betegek száma, hogy hol az rejtély. A gyárigazgató nagyon be van szarva, má vitamint osztanak nekünk minden nap, igaz ősszel má az influenza oltásunkat is fizette. Én felvetettem tegnap, hogy mivel ugyanazokkal a buszokkal járunk amikkel az egyetemisták, esetleg lehetne céges buszjárat amíg ez a helyzet fennáll. Továbbítják állítólag az igazgatónak, majd meglátjuk. Senki nem örülne, ha távolléti díjon kellene tengődnie, ami az alapbér 80%a ha jól tudom.
2020. márc. 14. 09:44
 38/39 A kérdező kommentje:
És mindenkit nyilatkoztattak, külföldről érkezővel találkoztak-e mostanában, néhány embert hazaküldtek 2 hétre.
2020. márc. 14. 09:44
 39/39 A kérdező kommentje:

Egy módszer, amivel sokat tehetünk magunkért, az agykontroll, itt egy nagyon jó immunerősítő meditáció. 😉

[link]

2020. márc. 14. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!