Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphatom így a koronavirust?

Elkaphatom így a koronavirust?

Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki lécci, hipochonder vagyok. Ma két maszkos kínai ment el mellettem. Aztán még egy, és miután elmentünk egymás mellett elkezdett krákogni.
2020. febr. 1. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már elkaptad sajnos. Jelentkezz valamelyik kórházban azonnal!
2020. febr. 1. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
És te még nem krákogsz? Lehet hogy immunis vagy. Keress egy virológust, lehet hogy a te véredben van a megoldás!
2020. febr. 1. 17:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Gonoszok vagytok... Ti nem tudjátok mi az a hipochondria, hogy nekünk ez micsoda szenvedés. Ha tudjuk is valamiről, hogy valószínűtlen, akkor is félünk. Ti a gyerekeket is így ijesztgetitek ha félnek egy plüssálattol?
2020. febr. 1. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ijesztegetés, te észkombájn!! Ha nem mész orvoshoz, meg fogsz halni, nem érted?
2020. febr. 1. 17:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Hülyének tűnök, mint minden hipochonder, de nem vagyok az. Te viszont rosszindulatú vagy, és humortalan. Bár annyiból én is hulye vagyok, hogy ezen az oldalon kérdezősködöm, ami az ilyen empátia nélküli, rosszindulatú emberek szórakozóhelye.
2020. febr. 1. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"ezen az oldalon kérdezősködöm, ami az ilyen empátia nélküli, rosszindulatú emberek szórakozóhelye."

Azért ennek majd nézz utána!

Neked pszichiátriai kezelésre van szükséged.

2020. febr. 1. 19:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Minek nézzek utána? Egy csomó olyat láttam hogy valaki kérdez valamit az egészségéről és a hozzászólók ijesztgetik vagy lehülyézik. Semmit nem tudtok arról amit kérdez. Lehet a kérdező egy 10 éves gyerek is te meg halálra rémisztitek hogy meg fog halni. Gondolkozzatok mielőtt ilyenekkel vicceltek!
2020. febr. 1. 20:29
 8/8 Ujvagyokitt12 válasza:
100%

Szia kedves kérdező!

A orvosi maszk véd és a kézmosás. Forró víz és szappanos kézmosás. Ha buszon utazol és fogod a kapaszkodott ne nyúlj a szemedhez, orrodhoz mivel csepp fertőzéssel is terjed a vírus. Attól h köhög vki és kínai még nem biztos hogy korona vírus hordozó.

2020. febr. 1. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!