Ha diagnosztizálják a koronavírust, akkor igen, elszállítanak egy olyan helyre, ahol nem terjesztheted tovább a betegséget, utána pedig megfelelő ellátás alá kerülsz, amíg meg nem gyógyulsz. Ha már nem terjeszted a betegséget, akkor elhagyhatod a kórházat.
2020. jan. 30. 15:40
2/14 anonim válasza:
Mondjuk ez engem is érdekelne. Ilyenkor legalább magamhoz vehetek pár személyes holmit (pl. laptopot, stb?)
2020. jan. 30. 15:43
3/14 anonim válasza:
Ha megállapitják, onnan már sehová nem engednek, a fertőzés megelőzése érdekében.
2020. jan. 30. 15:57
4/14 anonim válasza:
A diagnosztizálás nem megy egyik pillanatról a másikra, mert a gyanú még nem diagnosztizálás. Kérdés, hogy akkor is karanténba zárnak-e valakit, ha gyanús?
Egyáltalán mit jelent a karanténba zárás? Bezárnak egy kórterembe minden nélkül, hogy idegösszeomlást kapjak az unalomtól?
2020. jan. 30. 16:26
5/14 A kérdező kommentje:
Na akkor ha belázasodok biztosan nem megyek orvoshoz :D Amúgy is csak igazolásért szoktam oda járni ha beteg vagyok, gyógyszereket nekem már ösztönösen fel sem írja, mert tudja, hogy úgyse váltom ki, mert én csak a hp-t iszom. Reggel, délbe, este 1 kupica aztán 3 nap múlva már kutya bajom :D
Maradok inkább itthon a saját szobámba. Elvégre az is karanténnak értelmezhető bizonyos értelembe véve :D
2020. jan. 30. 16:29
6/14 anonim válasza:
Szép is lenne ha megkérdeznék: bent teccik maradni a karanténba, vagy hazamegy, lehetőleg tömegközlekedéssel, hogy minél több embernek ártson?
2020. jan. 30. 16:50
7/14 anonim válasza:
Aki az ilyen kérdéseknél mindig jön a k**va laptopjával, annak mi baja van? :D
2020. jan. 30. 18:18
8/14 anonim válasza:
Szerintem nem vehetsz magadhoz semmit, de ha egy kedves hozzatartozód összepakol neked, akkor elviheti hozzád a karanténhoz.
2020. jan. 31. 18:19
9/14 anonim válasza:
Szerintem meg pont ez a fajta túlzó álláspont az, ami miatt a gyanús ember inkább el fogja titkolni a betegségét. Aki beteg, az nem bűnöző. Ki az a hülye aki ezek után bevallaná, hogy lehet koronavírusos, ha kvázi lesitteleik két hétre, hogy ott ennyi idő alatt végül idegösszeroppanást kapjon a bezártságtól.
2020. febr. 1. 06:30
10/14 anonim válasza:
"Ki az a hülye aki ezek után bevallaná, hogy lehet koronavírusos, " Gondolom az akiben minimális józan ész van, és nem akarja megfertőzni a családját, barátait, gyerekét, és nem arra játszik hogy ESETLEG nem halnak majd bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!