Aki elkapja a koronavírust azt akarata ellenére is karanténba zárják?
Figyelt kérdés
Túl sokat hallani mostanság, hogy ezt meg azt zártak karanténba mert lázas volt vagy erre utaló tünetei voltak.
Ha én elmegyek az orvoshoz és diagnosztizálja nálam a koronavírust akkor azonnal mentőt hív aztán elvisznek akaratom ellenére is? Vagy hogy van ez?
2020. jan. 30. 15:30
11/14 A kérdező kommentje:
Attól még nem biztos, hogy megfertőződik...
Én 2 hétig szenvedtem szeptemberben rota vírussal. Egy héten keresztül csak vizet voltam képes inni, minden szilárd étel távozott belőlem mégse rohantam kórházba, de még csak gyógyszert se szedtem... Fogytam vagy 10 kilót, de elmúlt.. Egyszer mentem be kórházba hányás hasmenéssel akkor megfogadtam, hogy soha többet...
Családban senki se kapta el :)
2020. febr. 1. 17:32
12/14 anonim válasza:
Ha nem voltál orvosnál, akkor azt sem tudhatod, hogy rota vírus volt, rengeteg más is lehetett.
13/14 anonim válasza:
"Attól még nem biztos, hogy megfertőződik..." De az sem biztos hogy nem kapják el a többiek. És ugye minimális ésszel nem kockáztatod mások életét arra alapozva hogy "nem biztos"
14/14 anonim válasza:
A kérdező otthon diagnosztizálja magát először rotával, utána meg kattog, hogy de a vírus nem is biztos, hogy megfertőz mindenkit... Nem mintha bármi hasonlóság lenne a "rota" (vagy calici, gyomorrontás, szalmonella, stb.) és a koronavírus terjedése között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!