Konyhan vagyok mosogató, de nem használok kesztyut mosogatashoz. Milyen betegség alakulhat ki kezemen?
Figyelt kérdés
Jun közepe óta mosogatok konyhan, hetente 2 alkalommal, kb 8 órát. Szinte sosem használtam kesztyut, ezért most eléggé mérges vagyok magamra. Milyen betegség alakulhat ki a kezemen? Miket kaphatok el?2019. szept. 13. 12:23
1/7 A kérdező kommentje:
Milyen krémet lenne érdemes használnom? Neutrogenat szoktam mosogatas után. Meg mezfertotlenitot. Ezek jók?
2019. szept. 13. 12:26
2/7 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. Főleg nem 2x 8 órától. Van, aki napi 14 órában nyomja, 4-5 napban egy héten, annak se esett még le a keze.
3/7 A kérdező kommentje:
Hat jelenleg multhet szombat óta folyamatosan mosogatok, mivel a mosogató szabadságon van és én helyettesítem. Tehát 6. Napja megállás nélkül 8 óra
2019. szept. 13. 12:53
4/7 anonim válasza:
Allergiás reakciók alakulhatnak ki egy idő után. Elkapni semmit nem kaphatsz el a mosogatás során.
5/7 A kérdező kommentje:
Hat az ekcémat azt olvastam h el lehet kapni
2019. szept. 13. 14:15
7/7 anonim válasza:
Ekcéma. De az nem fertőz csak a vegyszertől kialakul. Allergia a mosogatószerre. És tönkreteszi a bőrt. Próbálj kesztyűt használni, meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!