Segitség. Ma a 3 honapos staffim ellopta valahogy a szivacsot mosogató. és szétszedte, nem teljesen. De lehet nyelt le bvelöle kis darabkákat. Kijön belöle, vagy mi lesz? Gyomorsav feloldja? Enni adhatok neki délután igy?
Az én tacskóm is elcsent mindenfélét kiskorában, még néha most is elvisz pár rongyot és eljátssza. Evett már meg így lufit, papírzsepit, valószínűleg szivacsos matrac darabjait is, de sosem lett tőle szerencsére baja.
Figyeld a kutya viselkedését az elkövetkezendő pár napban, nem-e puffadt a hasa, székletében távozott-e már valami, de az sem biztos, hogy lenyelte.
Hogy a gyomorsav oldja-e a szivacsot, nem tudom, nálunk a lufi egyben jött ki.
Enni pedig nyugodtan adj neki, valami puhább, szaftosabb, esetleg rostosabb ételt, hogy hamarabb kitisztuljanak a belei.
Semmi baja nem lesz, nálunk is felrobbant a mosogatószivacs a konyhában egyszer, illetve a kihúzható kanapén rágott egy helyes kis üreget. Ja és a kanapé egyik sarka is valahogy elbomlott. Volt kukázás, és a távirányítóról egy egész sor gomb hiányzik, szerencsére az alsó misztikus színes gombok, amikről sosem tudtam mire jók.
Mára már angyallá szelídült másfél hónapos staffi gazdája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!