Szerintetek gáz, ha felnőttként úgy lever egy betegség, hogy nem megyek be egyetemre?
Vannak nekem a barátnőim, akik nagyon racionális, élére állított pontosságú emberek.
Szóval ők olyanok, akik 38 fokos lázzal is kötelességüknek érzik, hogy bejárjanak. Egyikük migrénes, rohamai főleg délután-este vannak, hányás-hasmenéssel, de a migrén aura alatt, a migrén epizód után is mindig bejön.
Én ha megbetegszem, mint most, úgy lever a nátha, hogy fel se tudok kelni. Lehet én vagyok hisztis, meg nyilván rosszabb, ha az ember sajnáltatja magát, de most is megírtam nekik Facen, hogy hiányozni fogok első nap, mert így nem tudok bemenni.
Annyit válaszoltak: OK. Lehet, hogy szerintük béna vagyok, hogy ezzel akarok itthon maradni, de szerintem jobbulást kívánhattak volna. Nem esett jól. :( Mondjuk őket soha, semmilyen problémám nem érdekelte, aminek nincs köze a sulihoz. Néha írtam akut magánéleti dolgokról, az egyikük bevallotta egyszer, hogy sosem olvassa el, amit én írok, bocs.
Szerintetek nekik van igaza?
Nekem is voltak ilyen barataim, egyik hanyas hasmenessel is bejott.
En otthon maradok ha beteg vagyok.
Nekem kedden lesz mscre beiratkozas de most lazasan fekszek az agyban, remelem eltudok menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!