Van joga a fogorvosnak ordibálni és káromkodni velem?
Ráadásul privát orvos volt, otthagytam egy csomó pénzt (mert állítólag jobbak...)
Ma délután 2x is sírtam amiatt ahogy beszélt velem :(
Hlnap is kéne mennem 1 kezelésre, de nem merek már...eddig is hatalmas fogdki fóbim volt, amit tavaly végre legyőztem, de megint nem fogok merni menni
Ha a páciens extrémen hülye, akkor bizony van joga. Nem mint orvosnak, hanem mint embernek.
A karodon ott a pici kezed, ha baj van, valami kellemetlen felteszed, jelzel vele, nem pedig amikor már késő hirtelen elkezdünk ugrálni mindenkire veszélyes szituációt teremtve. Amit csináltál az iszonyatosan veszélyes volt, maradandó idegkárosodáshoz, artériás vérzéshez, súlyos plasztikai problémához vezethetett volna. Arról nem is beszélve, hogy az orvos is magába állíthatta volna a fúrót. És igen az orvos is ember, ha megijed van, hogy káromkodik.
Ami meg a szívót illeti, te érzed, hogy jó vagy rossz helyen van. Ha érzed, hofy folyik le a torkodon a cucc jelezni kell!
Egy ilyen húzással a legtürelmesebb, legnormálisabb orvost is ki lehet akasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!