Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van joga a fogorvosnak ordibál...

Van joga a fogorvosnak ordibálni és káromkodni velem?

Figyelt kérdés

Ráadásul privát orvos volt, otthagytam egy csomó pénzt (mert állítólag jobbak...)

Ma délután 2x is sírtam amiatt ahogy beszélt velem :(

Hlnap is kéne mennem 1 kezelésre, de nem merek már...eddig is hatalmas fogdki fóbim volt, amit tavaly végre legyőztem, de megint nem fogok merni menni

2019. júl. 9. 19:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Ha a páciens extrémen hülye, akkor bizony van joga. Nem mint orvosnak, hanem mint embernek.

A karodon ott a pici kezed, ha baj van, valami kellemetlen felteszed, jelzel vele, nem pedig amikor már késő hirtelen elkezdünk ugrálni mindenkire veszélyes szituációt teremtve. Amit csináltál az iszonyatosan veszélyes volt, maradandó idegkárosodáshoz, artériás vérzéshez, súlyos plasztikai problémához vezethetett volna. Arról nem is beszélve, hogy az orvos is magába állíthatta volna a fúrót. És igen az orvos is ember, ha megijed van, hogy káromkodik.

Ami meg a szívót illeti, te érzed, hogy jó vagy rossz helyen van. Ha érzed, hofy folyik le a torkodon a cucc jelezni kell!

Egy ilyen húzással a legtürelmesebb, legnormálisabb orvost is ki lehet akasztani.

2019. júl. 9. 22:33
 12/18 A kérdező kommentje:
Értem én és fel is fogtam, sőt előre tudtam, de olyan hrtelen jött, hogy jelezni se bírtam (egyébként máskor szoktam)
2019. júl. 9. 22:35
 13/18 A kérdező kommentje:
egyébként lehet, hogy ezzel pl mást is kilehetne, de ez az orvos, akkor is ordeibált velem, mikor mintavételnél majdnem hánytam...pedig ott tudtommal nincs veszély.
2019. júl. 9. 22:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nekem volt màr olyan, hogy a nyàlszîvót rosszul tették be. Nem éreztem kenyelmesnek és arréb tettem én a kis kezemmel. A doki csak mosolygott. Jó, hàt ha mintavételtől kezdve mindenért ordît akkor nem jó doki.
2019. júl. 9. 22:50
 15/18 anonim ***** válasza:
*arrébb
2019. júl. 9. 22:50
 16/18 A kérdező kommentje:
Nálunk nem teszik be, hanem az asszisztens tartja oda, csak úgy kezdte el fúrni, hgy még nem volt ott a nyálelszívó...én szégyeltem magam, nem akarom lehülyézni az orvost, de szerintem ha csúnyán beszél azzal egy félős emberen csak ront. Épp eléggé érzem ott magam kiszolgáltatottnak....
2019. júl. 9. 23:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Persze, félre ne értsd nem kellett volna îgy beszélnie, de mindketten hibàztatok, biztos ő is bànja màr, és te is bànod.
2019. júl. 10. 09:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
ettél mielőtt elmentél orovoshoz? Mert ha nem eszel, akkor sok nyál fog folyni
2019. júl. 10. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!