Van joga a fogorvosnak ordibálni és káromkodni velem?
Ráadásul privát orvos volt, otthagytam egy csomó pénzt (mert állítólag jobbak...)
Ma délután 2x is sírtam amiatt ahogy beszélt velem :(
Hlnap is kéne mennem 1 kezelésre, de nem merek már...eddig is hatalmas fogdki fóbim volt, amit tavaly végre legyőztem, de megint nem fogok merni menni
Ez nem normális hagyd ott a francba! (nincs joga)
Egyébként hová valósi vagy? , ha Miskolci akkor tudok egy nagyon jó orvost.
Sajnos az ország másik fele...:(
(amúgy az volt a baj, hogy mivel félős vagyok és sajnos öklendezős is, fúrás közben nem szívták el jól a folyadékot és öklendezni kezdtem és ösztönösen felültem sajnos hirtelen, a doki meg ordibált mint egy majom b@z dmeg és társait használva)
Államiban sincsen, de egy magánrendelőben, ahol súlyos pénzeket fizetsz, na ott végképp.
Természetesen vannak elviselhetetlen páciensek is, de azért elszomorító, hogy milyen stílust engednek meg maguknak az eü dolgozók, akik elvileg az egész életüket az emberek gyógyítására, segítésére(?) tették fel.
Én is pont így gondolom..
(én nem panaszkodtam, nem hisztiztem, de ha egyszer reflexből öklendezek az ellen nagyon nehezen teszek pedig próbálom orron venni a levegőt)
Ha hülye vagy akkor igen.
Azért mert egy "csomó pénzt" fizetsz neki attól még nem fog veled hercegnőként bánni.
Már nem azért, de akik itt ezerrel szidják a kérdezőt, azok elolvasták azt, ahol leírja, hogy azért pattant fel hirtelen, mert nem tudták rendesen használni a nyálszívót és emiatt kezdett kvázi fulladozni?
Erre nem dolga figyelni az orvosnak vagy az asszisztensnek? Akármelyik páciensnél okozhat gondot, nemcsak annál, aki félős. Még nálatok is 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!