Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ml Szerintetek melyik fogorvos...

Ml Szerintetek melyik fogorvosnak hidjek?

Figyelt kérdés

Szoval az a helyzet hogy egy alsó fogam elkezdett fájdogálni mert lyukas volt elmenzem kettő fogorvoshoz az az orvos akinél először mondtam a aztmonta hogy az általam mondott helyen van a lyukas csak fellül. Túl sok pénzt kért a tömésért (10000) ft. Pedig csak 13 f vagyok. Ezért elmentünk a tb-s fogorvoshoz aki szerint azt kellet betömni amit én állítottam. Betömte. És azóta nem fáj a fogam az a bizonyos felsőse. Most akkor hogy van ez.

Az esetleges helyesírási hibákért bocs.

2018. márc. 21. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól hogy 13 éves vagy még kérhetnek 10ezret egy tömésért.

"általam mondott helyen van a lyukas csak fellül"

Nem is értem ezt, mert te azt mondtad alul van, namindegy :D

Nem értem hogy lehet összefüggésben a két fog..mert ha egymás melletti fájt volna akkor oké. De egy alsó felső hogyan. És ha betömik elmúlik a másik.

2018. márc. 21. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgyhogy természetesen akkor annak higgy aki betömte.
2018. márc. 21. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha azóta nem fáj, akkor tudod a választ.
2018. márc. 21. 16:21
 4/4 anonim ***** válasza:

A problémát nem értem, a fogmegtartó kezelések (pl tömés) pedig egyedül a körzetes fogorvosodnál ingyenesek, ha neked úri kedved úgy kívánja, hogy magánorvoshoz mész, akkor ne csodálkozz, ha ezért fizetned kell. Ő ezért semmilyen támogatást nem kap az államtól, az meg nem kifogás, hogy mennyi idős vagy. Minden maszek orvosnak, legyen az fogorvos, bőrgyógyász vagy neurológus megvannak a tarifái, olyan soha nem volt, hogy vkinek azért olcsóbb vmi, mert még csak ennyi idős. Pláne ha van elérhető SZTK-s rendelés is.

Egyébként a kozmetikusnál és a fodrásznál sem jár kedvezmény korra. Nem is értem mit akartál ezzel.

2018. márc. 22. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!