Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Akinek van, volt fogszabija...

Akinek van, volt fogszabija milyen tanácsokkal tudna segíteni nekem?

Figyelt kérdés

mert hamarosan én is fogszabis leszek és semmit se tudok róla

a válaszokat előre is kösz

2010. jún. 30. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Amikor felrakják az borzasztó lesz. Az első hónapban(hónapokban) a húzás rohadtul fog fájni, viszket meg zsibbad, meg fáj az ínyed. Enni újra meg kell tanulni és folyton vigyázni, hogy a kaja ne ragadjon rá a fogszabályzóra. Lesznek majd parasztok akik jó okot találnak ezzel az ugratásodra.

DE túl leszel rajta és szép fogsorral fogsz büszkélkedni.

2010. jún. 30. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:

csatlakozom az előttem szólóhoz, és még annyit tennék hozzá, hogy esetleg a szád belső felét ki is dörzsölheti a fém kis izéke, nekem ez sűrűn megesett, ilyenkor a doki ad viaszt, amit rá tudsz tenni, vagy megoldhatod egy kis rágódarabkával.

nem épp esztétikus, de jobb, mintha véresre dörzsölné a szádat:S

de tényleg nagyon megéri a szenvedést, nekem majdnem 5 évig volt fent, de túléltem, és örülök, hogy szépek a fogaim, örülök hogy annó a szüleim gondoltak erre.

2010. jún. 30. 21:45
 3/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat
2010. júl. 1. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap előtt tették fel, és szerintem annyira nem vészes :)

a hózás után inkább csak feszített egy kicsit, most viszont ahogy húzza a fogaimat...hát ha harapnom kéne az első fogaimmal, akkor azt hiszem betojnék :D két oldalt kicsit kidörzsölte a számat, de már kezdek hozzászokni, már nem annyira vészes. Enni egy kicsit nehezn tudok vele, keményet semmiképp nem ajánlom (ha próbálnád, se sikerülne :D ) de pl. ma ettem töltött paprikát is, de ajánlani tudom a rántottát is, csak vigyázz a kenyér héjával :D

2010. júl. 3. 15:15
 5/6 A kérdező kommentje:
kösz mégegyszer
2010. júl. 4. 16:11
 6/6 anonim válasza:

Nekem is volt fogszabim 1éven keresztül...

nem nagyon szerettem, de mások szerették rajtam és volt aki elvolt keseredve mert levették...

Az a jó benne, hogy színes is lehet, meg kisebb ábrákat lehet kérni rá =)..

Egy kicsit fáj amikor meghúzzák, de kilehet bírni...és szépek lesznek a fogaid miután levették:)

2010. aug. 6. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!