Akinek van, volt fogszabija milyen tanácsokkal tudna segíteni nekem?
mert hamarosan én is fogszabis leszek és semmit se tudok róla
a válaszokat előre is kösz
Amikor felrakják az borzasztó lesz. Az első hónapban(hónapokban) a húzás rohadtul fog fájni, viszket meg zsibbad, meg fáj az ínyed. Enni újra meg kell tanulni és folyton vigyázni, hogy a kaja ne ragadjon rá a fogszabályzóra. Lesznek majd parasztok akik jó okot találnak ezzel az ugratásodra.
DE túl leszel rajta és szép fogsorral fogsz büszkélkedni.
csatlakozom az előttem szólóhoz, és még annyit tennék hozzá, hogy esetleg a szád belső felét ki is dörzsölheti a fém kis izéke, nekem ez sűrűn megesett, ilyenkor a doki ad viaszt, amit rá tudsz tenni, vagy megoldhatod egy kis rágódarabkával.
nem épp esztétikus, de jobb, mintha véresre dörzsölné a szádat:S
de tényleg nagyon megéri a szenvedést, nekem majdnem 5 évig volt fent, de túléltem, és örülök, hogy szépek a fogaim, örülök hogy annó a szüleim gondoltak erre.
Nekem tegnap előtt tették fel, és szerintem annyira nem vészes :)
a hózás után inkább csak feszített egy kicsit, most viszont ahogy húzza a fogaimat...hát ha harapnom kéne az első fogaimmal, akkor azt hiszem betojnék :D két oldalt kicsit kidörzsölte a számat, de már kezdek hozzászokni, már nem annyira vészes. Enni egy kicsit nehezn tudok vele, keményet semmiképp nem ajánlom (ha próbálnád, se sikerülne :D ) de pl. ma ettem töltött paprikát is, de ajánlani tudom a rántottát is, csak vigyázz a kenyér héjával :D
Nekem is volt fogszabim 1éven keresztül...
nem nagyon szerettem, de mások szerették rajtam és volt aki elvolt keseredve mert levették...
Az a jó benne, hogy színes is lehet, meg kisebb ábrákat lehet kérni rá =)..
Egy kicsit fáj amikor meghúzzák, de kilehet bírni...és szépek lesznek a fogaid miután levették:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!