Ez mi mélyharapás? Mivel lehet ezt kezelni? Csak rögzített fogszabályzóval? Mennyi lehet a kezelési idő? 21/f El vagyok késve? Képek lent.
Nincs sok köze a bölcsességfoghoz. Mélyharapásod van,bár annyira nem vészes.
Én 25 vagyok és most kezdjük a kezelést, fogszabályzó és műtét. A fogszabályzó önmagában is egy jó eredményt hozhat,de a tökéletes csak műtéttel érhető el.
Azt mondom,ha az arcodon,külsődön nem látszik a mélyharapás vagy nem zavaró akkor felesleges vele fogalkozni. Ha külsőleg látszik,mint nekem akkor ajánlatos körbekérdezni egy pár orvost mit javasol.
Hasonló mélyharapásom van, viszont a fogaim nekem sokkal csunyabbak. Nekem a doktornő műtétet javasolt, de nem mentem bele és a fogorvosom is azt mondta hogyha az ő lányáról lenne szó ő se engedné. Szóval alternatív megoldásként lesz 2 évre fogszabályzóm, majd utánna meg 4 év éjszakai. Azt mondták így nem lesz tökéletes de sokat lehet javítani a helyzeten.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!