Kinek volt már mély harapása? Fogszabályzóval lehet korrigálni?
Hamarosan megkapom a felső fogszabályozóm.Azzal riogattak hogy állkapocs műtétre lesz szükségem de másik helyen azaz klinikán meg azt állították szerintük nincs rá szükség.
Elég nagy a különbség a két fogsor között.Attól félek hogy ha felülre felrakja akkor még rosszabb lesz kívülről és még jobban kifog állni a felső. Csak azok írjanak akik ilyen helyzetben vannak/voltak.Vagy ismerősük akárkijük volt így. De olyan ne is írjon aki semmit nem tud róla.
A mélyharapást nem a fogak elrendezése okozza hanem az állkapocs helyzete. Azt mégis hogy lehetne fogszabályzóval korrigálni?
Állkapocsműtét kell ha annyira zavar.
Nekem is mélyharapásom van. Nekem a doktornő műtétet javasolt, de nem mentem bele a komplikációk miatt és a fogorvosom is azt mondta hogyha az ő lányáról lenne szó ő se engedné. Szóval alternatív megoldásként lesz 2 évre fogszabályzóm, majd utánna meg 4 év éjszakai. Azt mondták így nem lesz tökéletes de sokat lehet javítani a helyzeten.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!