Fáj az érzéstelenítős szuri?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 05:31
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én sajnos már sokszor kaptam és ma is megyek tömésre és fogok kapni. De ne aggódj mert nem fáj csak rossz érzés és egy kis szúnyogcsípést érzel. Én is féltem tőle sokszor de most már nem. Inkább most s fúrástól. :D
Sok sikert.
Majd mondd meg fájt-e.
2/5 anonim válasza:
ha érzékeny, vagy beteg az ínyed, akkor nagyon fáj, nekem olyan sokáig fáj és dől belőle a vér, hogy az én dokim előtte lydocain-os vattával mindig bekeni, és vérzéscsillaptóval is, de normálisabb helyeken már nem adnak úgy érzéstelenitőt, hogy ne kennék le előtte
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én már 3x kaptam szurit. Tényleg olyan, mint egy szúnyogcsÍpés. Bár nekem utána 2 hétig is fájt a szuri helye. De úgy vagyok vele, hogy inkább ez, mint a fúrás...
:)
5/5 anonim válasza:
Ja, és előtte bekeni valamivel, ami elzsibbasztja :)
Nem fog fájni ne félj
Utolsó voltam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!