A jövő héten kapunk a suliban TBC oltást és fájaz alkarba adott szuri?
szerintem te ne avatkozz közbe
most nem tudom már milyen a tbc oltás hogy mondta ofőd hogy nagyon fáj, de nem lehet annyira kibírhatatlan, picit tűrj
Inkább bevállalnál egy TBC-t aminél vért köpsz meg fuldokolsz és még vagy 100 szurit kapsz mint még egy apró picike oltást a felkarodba? Érdekes a felfogásod.
Amúgy meg nem fog fájni, ne legyél olyan mint egy két éves akik végig ordítja a szurit. Nem olyan nagy dolog ez. Amúgy meg azt sem hiszem, hogy alkarba adnák. Évek óta nem adnak alkarba oltást.
én mindig is paráztam a szuriktól, de nekem nem fájt, amikor kaptuk. és nem éri meg csalni ezzel.
21/N
Egyet kapunk alkarba a bőr alá és ha az nem pirosodik be akkor kapjuk a másikat vállba.
Na először is mivel hatodikba járok nagyfiú vagyok már és soha nem ordítottam szurinál másodszor inkább egy szuri mint utána száz egy kis szúrás tudom nem is félek annyira csak megijesztett, hogy fájni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!