Nagyon fáj az érzéstelenítő szuri a fogorvosnál?
Szerintem nem fáj annyira,egy aprócska szúrás,inkább csak nagyon kellemetlen.
Az én trükköm:a letakaró alatt mindig belemélyesztem a körmöm a tenyerembe vagy kézfejembe,hogy fájjon,így megoszlik a fájdalom érzet,vagyis kicsit olyan mintha mindkettőt te okoznád. Nem tudom van e ennek tudományos magyarázata,vagy pszihés,de nálam beválik!:)
Elviselhető.Kérd meg a dokit,hogy fújjon az ínyedre lidokain sprét.Ettől elzsibbad,és nagyon minimálisan érzed a szurit.Akkor is csak a pici szúrás fáj,mert ahogy nyomja beléd az anyagot,a szúrás helye folyamatosan zsibbad el.
A fúrást,tömést már nem is lehet érezni.
Sajnos nekem már volt részem benne.Elég sokat.Mindig félek a fogorvostól,nehezen szánom rá magam a kezelésre.Pedig tudom,hogy nem is olyan fájdalmas.Néha kellemetlen egy picit.De nagyon félek.
21/f...:)
Mindenki mást fog írni. Van akinek fáj, van akinek nem. Én csak egy pici szúrást szoktam érezni. Nekem egyáltalán nem kellemetlen. Már többször is kaptam. Mikor kivésték a ferdén növő bölcsesség fogamat, többet is kaptam egyszerre: íny + szájpadlás. Egyáltalán nem fájt.
A fogfúrás szuri nélkül sokkal rosszabb. Én abba bele tudok őrülni. Az szörnyű kellemetlen, mikor az idegek között vájkál a fúróval, bár van akinek nem fáj az sem. Én inkább elviselek 100 szurit, mint egy fúrást érzéstelenítő nélkül.
Túlélted a kezelést?
Mondjuk nekem pont a szuri nem szokott annyira fájni(mondjuk ez biztos doki függő is,hogy mennyire vadállat)csak nagy levegő előtte,azt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!